5 april

Hoe ik mijn haar verzorg

Beautyglow ,

Ik krijg vaak complimenten over mijn haar. Ik moet ook eerlijk bekennen, dat ik zelf mijn haar ook wel mooi vind! Het heeft een bijzondere kleur en mijn haar is een dikke bos! De ene keer lijkt mijn haar rood en de andere keer weer bruin! Er wordt ook regelmatig aan mij gevraagd of ik mijn haar verf, dit doe ik niet! De kleur van mijn haar is mijn natuurlijke haarkleur.

 

Ik was mijn haar ongeveer 3 keer per week. Van te vaak wassen wordt mijn haar sneller vet, dus ik probeer het wassen altijd zo lang mogelijk uit te stellen. Om mijn haar te wassen gebruik ik shampoo en conditioner van Yes to tomatoes. Ik gebruik deze shampoo omdat er geen SLS in zit en het niet op dieren is getest. Ik vind het een fijne shampoo. Ondanks dat mijn haar dik is, kan het wel eens plat op mijn hoofd blijven liggen zonder volume. Deze shampoo en conditioner geven mijn haar volume waardoor het net wat mooier zit!

Een keer per week verzorg ik mijn haar wat extra met een haarmasker. Een haarmasker geeft net wat extra voeding en ik merk dat mijn haar ervan opknapt als ik dit een keer per week doe. Mijn haar blijft dan heerlijk zacht! Ik gebruik nu een haarmasker van Wella.

Ik föhn mijn haar eigenlijk nauwelijks. Na het wassen laat ik het bijna altijd natuurlijk opdrogen. Behalve als ik naar een feestje moet en mijn haar snel droog moet zijn.

 

Als ik ga slapen draag ik mijn haar altijd in een vlecht. Dit zorgt ervoor dat ik de volgende dag minder klitten in mijn haar heb en ik minder lang mijn haar hoef uit te borstelen.

Verder gebruik ik eigenlijk zelden een krultang en nooit een stijltang. Ik gebruik mijn krultang alleen voor een feestje of een andere speciale gelegenheid.

 

Dit is dus de basis van mijn haarverzorging. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

IMG_1641

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*