1 november

I Heart MakeUp | Unicorns Heart

Beauty, Make-up, Review , , , , , ,

Sommige beautyproducten zijn zo ontzettend populair in beautyland dat iedereen ze wil hebben. Hierdoor zijn ze nauwelijks te vinden in de schappen en moet je echt je best doen om zo’n beautyproduct te bemachtigen. Zo ook de Unicorns Heart highlighter van I Heart Makeup. Tenminste, dat vind ik. Diverse malen heeft deze highlighter in de folder van Kruidvat gestaan en diverse malen viste ik achter het net. Ook bij diverse webshops. Maar nu heb ik hem! En ik ben er heel blij mee.

Unicorns Heart

De Unicorns Heart highlighter zit net als bijna alle blushes, bronzers en highlighters van I Heart Makeup verpakt in een hartvormig kartonnen doosje. Maar dat doosje zit eerst nog verpakt in wit, vierkant doosje. Op de voorkant staat in glanzende, holografische letters een hartje afgebeeld met daarin ‘Unicorns Heart’  en een eenhoorn.

Op de achterkant van het doosje zie je een foto van het product: een highlighter in de kleuren van de regenboog.

Dan het doosje van het product zelf. Zoals ik al zei: deze is hartvormig en van stevig karton. Het deksel is wit en heeft de zelfde print als op het witte kartonnen doosje staat. Het ‘bakje’  waar de highlighter in ligt is goudkleurig.

 

Als je het deksel opent, zie je de highlighter. De kleuren zijn zo op het eerste ogenblik goed gepigmenteerd. Je ziet duidelijk de kleuren en ook een mooie glans eroverheen.

Deze highlighter is gebakken. Wat betekent dat hij bij gebruik weinig fall-out zal hebben. Dat vind ik fijn. Zo verspil je minder product en je voorkomt hiermee dat de highlighter op plekken terecht komt waar je het niet wil.

Met mijn vinger heb ik alle kleuren afzonderlijk geswatcht. Zoals je ziet geven ze stuk voor stuk goed pigment af. Je kunt er voor kiezen om de kleuren per stuk te gebruiken of allemaal tegelijk. Ik zou zelf eerder voor het laatste kiezen.

In het zonlicht zie je duidelijk de glans en dat deze kleuren een koele ondertoon hebben. Heb je een warme ondertoon, dan is deze highlighter misschien niet iets voor jou. Ik heb een warme huidtoon/ondertoon, maar ik vind dat ik hem zeker in de winter wel kan hebben. (Binnenkort zal ik een look met deze highlighter plaatsen.)

Als ik de kleuren een beetje door elkaar vervaag zie je een mooie glans op mijn huid. Precies het effect wat je van een highlighter wil. Je hebt er maar een klein beetje van nodig want de highlighter is vrij heftig. Let daar dus op bij het aanbrengen. Maar eenmaal aangebracht en goed vervaagd op de juiste manier, krijg je een prachtige glans. Ik ben blij.

 

Conclusie

Eenhoorns zijn prachtige wezens, regenbogen spelen ook tot de verbeelding. Dit product doet naar mijn mening elk meisjeshart sneller kloppen. De verpakking, de regenboogkleuren en de glans zijn super mooi. Het pigment, super goed en de prijs super vriendelijk! Namelijk slechts: € 5,99.

 

Samenvatting

Product: Unicorns Heart
Merk: I Heart Makeup
Verkrijgbaar: Online en bij Kruidvat (als je geluk hebt)
Prijs: € 5,99
Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*