26 oktober

Mijn sportdagboek nr. 32

Sporten , , ,

Dit sportdagboek was tijdens de herfstvakantie en dus tijdens het Bitterballentoernooi. Ik kan daarom nu al voorspellen dat er veel is getennist die week ;).

 

Maandag 16 oktober 2017

Maandag was dag een van het toernooi en ik mocht gelijk aan de bak. Ik speelde met Carlijn, een vriendin die al een tijdje niet meer had getennist. We begonnen goed, maar op een gegeven moment werden we te slordig en daardoor hadden we verloren. Erg jammer, want we voelde allebei dat er meer in had gezeten.

 

Dinsdag 17 oktober 2017

Dinsdag mocht ik twee keer aan de bak, leuk! Eerst een mix spelen met Joost en die wonnen we vrij makkelijk. Daarna mocht ik weer met Carlijn de baan op voor een dubbel en die wonnen we ook. Fijn! Leuke wedstrijden en het ging ook lekker.

 

Woensdag 18 oktober 2017

Woensdag hoefde ik niet te tennissen en daarom heb ik mezelf ook qua sport een vrij dagje gegeven.

 

Donderdag 19 oktober 2017

Donderdag hoefde ik ook niet te tennissen en wederom heb ik mezelf een vrije dag gegeven.

 

Vrijdag 20 oktober 2017

Een beetje eentonig misschien, maar ook vrijdag heb ik niet gesport.

 

Zaterdag 21 oktober 2017

Zaterdag heb ik ’s ochtends gewandeld met Iros. ’s middags mocht ik met Joost de halve finale tennissen. Helaas raakte onze tegenstander geblesseerd dus we hebben niet gespeeld. Om toch een balletje te slaan hebben we tegen een ander duo een setje gespeeld. Die wonnen we wel.

 

Zondag 22 oktober 2017

Zondag was de finale van het toernooi. Joost en ik moesten spelen, maar het ging niet zo goed. Daardoor verloren we de finale en ik baal er nog steeds van. Gelukkig was het spelen met Joost erg leuk en gezellig en dat maakt een hoop goed.

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*