23 december

Kruidvat make-up kerstlook

Beauty, Make-up , , , , ,

Kerst komt steeds dichterbij. Dus de hoogste tijd voor nog een kerstlook! Dit keer heb ik een kerstlook gemaakt waarbij ik de nieuwste make-up producten van Kruidvat heb gebruikt.

Producten

Dit zijn de producten die ik heb gebruikt om deze look te creëren.

RADIANT SKIN

Ik begin met een primer en ik gebruik daarvoor de Radiant Skin primer van Kruidvat. Radiant skin is het gele primer flesje en deze heeft als toevoeging vitamine C. Dit ingrediënt staat erom bekent je huid te laten stralen en een frisse look te geven. 

Maybelline Fit Me MATTE + PORELESS FOUNDATION

Voor een egale basis breng ik foundation aan. Helaas heb ik die niet van Kruidvat, dus dit is een vreemde eend in de bijt haha. Ik gebruik Maybelline Fit Me foundation.

Essence Stay All Day concealer

Onder mijn ogen breng ik concealer aan voor een frisse blik. Ik gebruik de Stay All Day concealer van Essence.

Lash & Glue liner

Voor de ooglook gebruik ik de Lash & Glue liner pen van Kruidvat. Dit is een eyeliner en wimperlijm in een. Zoals jullie weten gebruik ik niet graag eyelinerpennen, ik vind dat niet fijn. Maar ik wilde deze wel proberen. Het pigment vind ik goed, maar nog steeds vind ik een pen niet fijn in gebruik. (dat is helaas ook te zien). Het handige aan deze pen is dat het tegelijkertijd een lijm is voor nepwimpers.

Intense Faux Mink Lashes

Tijd voor nog een product te gebruiken wat ik echt nooit gebruik, namelijk: nepwimpers. Nou ik kan je zeggen: ik ben nog steeds geen fan. Ik deed er uren over om ze aan te brengen en ik vond ze uiteindelijk nog niet mooi zitten. Het resultaat is wel heel gaaf. Je krijgt zo’n mooie oogopslag van nepwimpers!

Mighty Lashes Bold volume mascara

De ooglook heb ik ten slotte afgemaakt met de Mighty Lashes Bold volume mascara.

SHAPE UP BROW LAMINATION

Mijn wenkbrauwen heb ik in model gebracht met de Shape up brow lamination. Een wenkbrauwgel speciaal om je wenkbrauwen te liften en te stylen. 

Close up ooglook

Hierbij een close-up van de ooglook die ik heb gemaakt.

Vervolg producten

Om de look verder af te maken heb ik de volgende producten gebruikt.

DREAMY GLOW GEL-CREAM BLUSH 020 DELICATE ROUGE

Als blush heb ik de Dreamy flow gel blush gebruikt. Deze geeft de hele dag door een subtiele roze gloed aan je wangen.

BEAUTY FLASH 24H MOISTURIZING ILLUMINATING STROBING CREAM

Als highlighter heb ik de Beauty Flash 24H Moisturizing Illuminating Strobing Cream gebruikt. Deze hydraterende Strobing Cream met iriserende deeltjes zorgt direct voor een mooie glow op de jukbeenderen.

LIGHTEN UP DIAMOND GLOW HIGHLIGHTER

De strobing cream heb ik gefixeerd met de lichten up diamond glow highlighter.

Best of Both colour & balm

Als er een kleur past bij kerst, dan is het wel rood. Daarom draag ik op mijn lippen de Best of both colour & balm. Dit is een longlassing vloeibare lipstick met een lipbalm. Dit kleurtje overleeft gegarandeerd een kerstdiner!

Close-up lippen

De uiteindelijke look

En dit is dan de uiteindelijke Kruidvat kerstlook geworden. Als je de nepwimpers en eyelinerpen zou vervangen door gewone eyeliner en veel mascara, is dit een look die ik regelmatig zou kunnen dragen.

Ik vind het in ieder geval een geslaagde kerstlook geworden en ik hoop dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren.

Fijne kerstdagen allemaal!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*