22 juni

In een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel met Hak

Eten & drinken , , , , , , , , , , , , ,

Hak maaltijdzakken

Koken is niet mijn hobby. There: I said it. Maar met een gezin met twee kleine kinderen en een druk leven is het wel belangrijk om goed en gezond te eten. Maar soms dan lijkt de tijd voorbij te vliegen en dan heb ik geen zin om uren in de keuken te staan. Gelukkig zijn de zakken van Hak waarmee koken een fluitje van een cent wordt.

Hak

Iedereen kent Hak denk ik wel van de groenteconserven. Maar inmiddels is Hak veel meer dan dat. De producten van Hak zijn ideaal voor een makkelijke en vegetarische maaltijd. Want dat vind ik belangrijk: wij eten minstens 5 dagen per week vegetarisch. Daar voelen we ons prettig bij en het is natuurlijk beter voor de aarde en de dieren. 🙂

Ik heb van Hak drie verschillende zakken ontvangen waarmee ik stuk voor stuk een heerlijke maaltijd op tafel heb gezet. Twee van de drie zakken zijn maaltijd zakken, waarbij je slechts enkele ingrediënten hoeft toe te voegen. De derde zak is een zak kidneybonen: ideaal in een vegetarisch gerecht. Ik zal laten zien wat ik met de producten heb gemaakt.

Hak – Curry Korma

Zijn curry schotels helemaal jou ding? Dan moet je zeker de Curry Korma van Hak eens proberen. In deze zak zit de perfecte basis voor een heerlijk groentegerecht.

Je maakt er in een handomdraai een lekkere en snelle romige curry met kikkererwten, pompoen en doperwten mee. Het enige dat je zelf moet toevoegen is rijst en een gekookt eitje. Je kan er ook naanbrood bij eten, dat smaakt er ook zalig bij.

Wij hebben dit gerecht gegeten met rijst en een gekookt eitje. Dat was makkelijker met onze meisjes. Het smaakte heerlijk al vonden de meiden het soms iets te pittig. Maar met genoeg rijst erbij viel dat ook mee.

Hak – Zoete Aardappel kerrie

Deze zak Hak Zoete Aardappel Kerrie is de persoonlijke favoriet van mijn man Rick en mij. In deze zak zitten groenten en bonen voor een heerlijk kerrie gerecht uit de oven.

Je hoeft zelf alleen 300 g zoete aardappel, 100 g prei en 100 g geraspte kaas toe te voegen. Vervolgens maak je het gerecht volgens de beschrijving die op de zak staat en daarna zet je het in de oven.

Het resultaat is een heerlijk ovenschotel met kerriesmaak. Lekker en vegetarisch. Absoluut een blijvertje bij ons.

Hak – Kidneybonen

Een van onze favoriete vegetarische gerechten is ‘bonen en ei in een pannetje’. Een van de basis ingrediënten van dit gerecht zijn Kidneybonen. En laat Hak nu net een zak met Kidneybonen in het assortiment hebben. Deze heb ik gebruikt voor ons vegetarische gerecht.

Voordat je de bonen kan gebruiken moet je ze in een vergiet gooien en afspoelen. Vervolgens voeg je ze toe aan je gerecht en je hebt weer een eiwitrijke vegetarische maaltijd op tafel.

Conclusie

De maaltijdvakken van Hak zijn ideaal in gebruik en helpen je om met gemak een gezonde (vegetarische) maaltijd op tafel te zetten. Wij hebben met alle drie de zakken een gezonde maaltijd kunnen maken en het smaakte keer op keer weer heerlijk. Onze favoriet is de zoete aardappel kerrie schotel en die blijft dan ook bij ons op het menu staan. De producten van Hak zijn in vrijwel iedere supermarkt te koop, dus voor iedereen welk bereikbaar. Welke zouden jullie wel eens willen proberen?

*Deze maaltijdvakken heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*