EOTD Blue Glow

Categories Beauty, Make-up

Ik vind het de laatste tijd leuk om blauwe oogschaduw te dragen. Daarom leek het mij leuk hier weer eens een EOTD mee te posten.

Close up ogen open

 

Close up ogen dicht

 

De producten

Essence I love Stage oogschaduwbasis

Als eerste heb ik oogschaduwbasis van Essence gebruikt.

 

88 palette

Daarna heb ik oogschaduw aangebracht. Ik heb hiervoor mijn Zoeva ultra shimmer palette gebruikt. De lichtste kleur heb ik in mijn binnenste ooghoek aangebracht. Daarnaast de medium kleur en in mijn buitenste ooghoek en onder mijn oog heb ik de meest donkere kleur aangebracht.

 

GOSH zwart oogpotlood

Het oogpotlood dat ik draag is het zwarte kohlpotlood van GOSH

 

Etos Pink Ribbon mascara

Als mascara heb ik de Pink Ribbon mascara van Etos gebruikt.

 

 

Dit was mijn EOTD! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken. Laat even bij de comments achter wat je ervan vindt!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

9 thoughts on “EOTD Blue Glow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*