6 november

Intensieve anti-ageing verzorging van Louis Widmer

Review, Beauty , , , , , , ,

Louis Widmer Anti-Ageing lijn

In de eeuwige zoektocht naar een jeugdige, stralende huid zijn er talloze merken en producten die beweren de sleutel tot anti-ageing te bezitten. Louis Widmer, een gerenommeerd Zwitsers huidverzorgingsmerk, heeft zich een plek veroverd in de harten van velen met hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met een breed scala aan producten die speciaal zijn ontwikkeld voor intensieve anti-ageing verzorging, belooft Louis Widmer een verjongende ervaring die de tand des tijds weerstaat. Ik heb de producten getest.

De Kern van Anti-Ageing

Voordat we ons verdiepen in de producten van Louis Widmer, is het belangrijk om de basisprincipes van anti-ageing te begrijpen. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid geleidelijk aan elasticiteit en stevigheid. Rimpels, fijne lijntjes en een doffere teint zijn vaak het gevolg van dit natuurlijke verouderingsproces. Anti-ageingproducten zijn ontworpen om deze tekenen van veroudering tegen te gaan en de huid een jeugdige uitstraling te geven.

De Producten

Louis Widmer biedt een verscheidenheid aan anti-ageing producten, aangepast aan verschillende huidtypes en behoeften. Ik zal de producten uit de intensieve anti-ageing lijn stuk voor stuk aan jullie laten zien en vertellen wat ik ervan vind.

Louis Widmer Pigmacare® Skin Tone Balance

Een van de tekenen van huidveroudering zijn pigmentvlekken. Pigmentvlekken ontstaan door een overmatige ophoping van melanine in bepaalde delen van de huid. Melanine is het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van onze huid, haar en ogen. Pigmacare® Skin Tone Balance van Louis Widmer werkt tegen pigmentvlekken en zorgt voor een gelijkmatige huidstructuur. Pigmacare is een serum dat je voor je huidverzorging gebruikt.

Dit serum is niet vet en ziet er qua textuur een beetje uit als een crème. Maar tijdens het aanbrengen merk ik al snel dat het om een serum gaat, want het trekt snel in. Ik heb het Pigmacare® Skin Tone Balance dagelijks als mijn dagserum gebruikt en vond het erg fijn in gebruik. Volgens Louis Widmer merk je na 8 weken goed verschil, maar zelf zag ik na 3 weken al dat mijn gezicht er veel egaler uit zag. Het serum werkt naar mijn mening dus vrij snel.

Louis Widmer Pigmacare® Skin Tone Balance serum kost: € 36,50.

Louis Widmer Intensief Anti-Ageing Complex

Het volgende product dat ik heb uitgeprobeerd is het Intensief Anti-Ageing Complex. Dit is een dagverzorging die speciaal is ontwikkeld om rimpels en lijntjes te bestrijden. Ik heb de Intensief Anti-Ageing Complex dagelijks na het aanbrengen van het Pigmacare Skin Tone Balance serum gebruikt.

De textuur van deze crème vind ik een beetje stug. Hij is voller dan het serum en smeert daardoor iets lastiger uit. Maar eenmaal aangebracht biedt het een mooie basis voor de rest van mijn gezichtsverzorging en make-up. Er zit geen SPF in Intensief Anti-Ageing Complex, dus die moet je zelf nog wel even toevoegen.

Mijn huid voelt zacht aan en ziet er gladder uit na deze crème een tijdje te hebben gebruikt. Of mijn lijntjes zijn verminderd vind ik lastig te beoordelen. Maar ik heb wel complimenten gekregen: mijn omgeving vond dat ik er goed uit zag. Zou dat door het Intensief Anti-Ageing Complex komen?

Louis Widmer Intensief Anti-Ageing Complex kost € 38,50.

Louis Widmer Extrait Liposomal

De afgelopen week heb ik ook een ander serum getest, namelijk het Extrait Liposomal serum. Dit stond op het doosje omschreven als een basis serum en ik heb deze bij mijn nachtverzorging gebruikt.

De verpakking van het Extrait Liposomal serum ziet er luxer uit dan het Pigmacare serum. Het Extrait Liposomal serum zit namelijk verpakt in een glazen flesje met een pompje erop. Daarnaast is dit serum transparant en een stuk vloeibaarder. Het bevat hyaluronzuur wat ervoor zorgt dat mijn huid een vochtboots krijgt, en ook vocht vasthoudt. Dat is top als je huidveroudering wilt verminderen.

Het aanbrengen van dit serum gaat dan ook heel eenvoudig en het trekt lekker snel in. Dat vind ik fijn, want als ik met mijn nachtverzorging bezig ben, wil ik snel klaar zijn zodat ik kan gaan slapen, hihi. Als ik de volgende morgen wakker word, voelt mijn huid heerijk zacht en gevoed aan. Ik vind het een erg fijn serum.

Louis Widmer Extrait Liposomal serum kost ongeveer € 42,50.

Louis Widmer Rijke Nachtcrème

Tot slot de Louis Widmer Rijke Nachtcrème. Want een gezichtsverzorgingsroutine is niet compleet zonder nachtverzorging vind ik. De Louis Widmer Rijke Nachtcrème is een nachtcrème met een volle textuur die heerlijk is om voor het slapen aan te brengen.

De crème voelt zacht aan en smeert heerlijk uit. Ondanks de rijke textuur vind ik dat de crème vrij snel in mijn huid trekt. Dat is fijn, want dan kan ik snel op mijn kussen gaan liggen. Doordat ook deze crème hyaluronzuur bevat, krijgt mijn huid een lekkere vochtboots. Vooral in deze tijd van het jaar (herfst/winter) is dat erg fijn. Want doordat het buiten kouder is en binnen de verwarming aan staat, kan je huid sneller vocht verliezen. Het is goed om dat aan te vullen met bijvoorbeeld producten met hyaluronzuur, zoals de Rijke Nachtcrème en Extrait Liposomal.

Ik merk dat mijn huid heerlijk gevoed aanvoelt als ik de volgende morgen wakker wordt, dus ik vind deze Rijke Nachtcrème erg fijn in gebruik.

De Louis Widmer Rijke Nachtcrème kost: ‎€ 38,50.

Waarom Louis Widmer?

Wat Louis Widmer onderscheidt van andere merken is hun toewijding aan kwaliteit en doeltreffendheid. De producten zijn dermatologisch getest en vrij van parabenen, wat ze geschikt maakt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes. Bovendien worden ze vervaardigd in overeenstemming met de hoogste Zwitserse kwaliteitsnormen, wat garant staat voor betrouwbaarheid en effectiviteit.

Als je op zoek bent naar een intensieve anti-ageing verzorging die je helpt om de tekenen van veroudering te bestrijden en je huid een jeugdige uitstraling geeft, overweeg dan zeker de producten van Louis Widmer.

Conclusie

Ik vind deze anti-ageing lijn van Louis Widmer erg fijn in gebruik en wat mijn betreft zijn de producten ook effectief. Ik blijf ze voorlopig lekker gebruiken want een extra boost hyaluronzuur (onder andere) kan mijn huid in de herfst/winter maanden wel gebruiken.

Samenvatting

Product: Anti Ageing lijn
Merk: Louis Widmer
Verkrijgbaar: o.a. bij Etos
Cijfer: 8,5

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*