4 november

De Verbluffende Haaraccessoires van de Zenner herfst collectie!

Haar, Review , , , , , , , , , ,

Zenner haaraccessoires

Als het om haaraccessoires gaat, is Zenner altijd een vertrouwde naam. Dit merk staat bekend om haar hoogwaardige en trendy haarproducten die zowel functioneel als stijlvol zijn. Ik weer heb een aantal producen van Zenner ontvangen voor het najaar en ik laat ze graag aan jullie zien.

Zenner <3 hair diadeem

Als eerste laat ik jullie deze mooie, donkerroze diadeem zien. Het is een diadeem met een soort stofje eromheen, wat het een mooie luxe uitstraling geeft.

Zenner LaVie haarklem

De haarklemmen van Zenner zijn ideaal omdat de tanden aan het uiteinde horizontaal naar binnen staan waardoor hij plat op je hoofd kan worden gedragen. Ik heb een mooi exemplaar in een lila kleur ontvangen. Hoe leuk!?

Zenner <3 hair mini haarklemmen

Om je haar in een half opgestoken kapsel te doen is een mini haarklem erg leuk. Van Zenner ontving ik dit leuke setje met twee haarklemmetjes. Een beige en een groene kleur om eindeloos mee te combineren.

Zenner WOW MOM Silky Scrunchies

Of je nu een drukke werkende moeder bent of gewoon op zoek bent naar haaraccessoires van topkwaliteit, de WOW MOM Collectie van Zenner heeft voor elk wat wils. In de WOW MOM collectie van Zenner zitten onder andere deze Silky Scrunchies. Ik vind ze super leuk voor een klein knotje en ze staan net even wat sjieker dan een gewoon elastiek.

Zenner <3 Fashion kinderhaarband

Natuurlijk denkt Zenner ook aan de kleine meisjes. Daarom is er uit de Fashion collectie deze mooie, bordeauxrode haarband. Mijn oudste dochter Liz vindt deze echt fantastisch en hij zit heerlijk in haar haar, zegt ze. 🙂

Conclusie

Zenner Haaraccessoires

Met deze leuke haaraccessoires van Zenner komen wij het najaar wel weer met leuke kapsels door. Het zijn stuk voor stuk weer fijne producten en ze zijn heel betaalbaar. Welke van deze producen wil jij eens proberen?

Samenvatting

Product: haaraccessoires
Merk: Zenner
Verkrijgbaar: o.a. bij Kruidvat en Etos
Cijfer: 9

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*