28 april

Lancaster Self Tan Beauty A week in Ibiza

Review , , , , , , , , ,

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik voel me in de zomer altijd veel mooier dan in de winter. Als mijn huid een mooi zongebruind kleurtje heeft, zie ik er gelijk een stuk “gezonder” uit vind ik. Het liefste hou ik dit kleurtje het hele jaar door. Maar ja, we weten allemaal dat teveel zon niet gezond is en de zonnebank is ook niet bepaald gezond te noemen. Thank God voor zelfbruiners! Lancaster is qua zonproducten en zelfbruiners de absolute nummer een! Dus toen ik een van hun nieuwe producten mocht testen, was ik echt super blij!

 

Creëer zelf de illusie van de zomer

Klaar voor de zomer! We willen niet zomaar een gebruinde huid, we willen een vakantiekleurtje. We willen die stralende teint die langzaam verkregen wordt door dagen van ontspanning, met die warme bruine tint die de huid flatteert. Hoe geweldig zou het zijn als we een goudbruine kleur en het bijbehorende goede humeur het hele jaar, non-stop, op commando kunnen krijgen. Echter, kan een kunstmatige kleur wel wedijveren met een door de zongebruinde kleur? Een zelfbruiner kan, door een te oranje, onechte kleur een teleurstellend resultaat opleveren. Door ongelijkmatig aanbrengen kun je strepen op de huid krijgen en door de sterke geur weet iedereen direct dat je een self tan gebruikt hebt. Maar nu is een vakantiekleur, ook zonder de zon, echt mogelijk.

Neem samen met Lancaster een enkele reis naar de zon en ontdek de eerste zelfbruiners die de natuurlijke, stralende  vakantiekleur, ongeacht je eigen huidskleur, perfect nabootsen. Hun unieke zintuigelijke textuur voert je mee naar een warm zandstrand en laat je telkens opnieuw genieten van de zomer. Instappen maar!

Om thuis de perfecte goudbruine kleur te kunnen creëren, heeft Lancaster voor ons de kleurveranderingen in de huid tijdens het natuurlijke bruiningsproces bestudeerd en gemeten. Dit noemt Lancaster Tan Metry. Door dit proces is het mogelijk om voor ons nu drie natuurlijke werelden qua bruining te onderscheiden, wat resulteerde in nieuwe revolutionaire self tans met ongelofelijke realistische resultaten.

Er zijn drie “bestemmingen” waar je uit kunt kiezen voor je mooie bruine kleur. Namelijk: Capri, Ibiza of Copacobana. Hiervan is Capri de lichtste variant en Copacobana de donkerste. De verpakkingen zijn versierd met leuke tekeningen van de vakantiebestemmingen dus je waant je echt even op vakantie.

 

A week in Ibiza

De variant die ik mocht testen is A week in Ibiza. Dit is de medium variant, perfect voor mij.  Ik heb de Luscious balm mogen ontvangen, dit is een crème die zowel geschikt is voor je gezicht als voor je huid. De crème is net zo rijk als verzachtende balsem en verrijkt met shea butter om de huid intens te voeden en te hydrateren. De karamelkleurige textuur van de self tan versmelt direct met de huid en verandert de huidskleur in een oogwenk in een goudbruine gloed.

 

De Test

Goed, genoeg gesproken tijd om jullie eens te vertellen hoe deze self tan mij tijdens het testen is bevallen. Allereerst de verpakking. De tube zit verpakt in een kartonnen doosje die bronskleurig en glanzend is. In het oranje staat er Lancaster op en de overige tekst is in het wit (behalve “A week in Ibiza”).

De tube zelf is ook bronskleurig. Hierop staat de merknaam wel in het wit vermeld en “A week in Ibiza” nog steeds in het oranje. Op de tube staat overigens geen tekening van Ibiza. De tube heeft een handig formaat en ligt makkelijk in de hand. In een tube Self Tan Beauty zit 125 ml.

Het doseren van de Self Tan gaat erg makkelijk. Het is een kwestie van dopje open doen en de juiste hoeveelheid op je handen spuiten en vervolgens gelijk insmeren.

Voordat ik de zelfbruiner ga gebruiken scrub ik mijzelf goed onder de douche. Hierdoor voorkom je zoveel mogelijk dat de zelfbruiner niet egaal aanbrengt. Je zorgt zegmaar voor een egaal oppervlak.

 

Before

Zo ziet mijn gezicht eruit zonder zelfbruiner.

 

Ik breng een beetje self tan aan op mijn handen en smeer dit direct uit op mijn gezicht. Ik begin van buiten naar binnen, op de verpakking staat namelijk dat ik de self tan op deze wijze moet aanbrengen. Na het uitsmeren was ik direct mijn handen met zeep. Vervolgens ga ik met een nat watje over mijn wenkbrauwen heen en langs mijn haarlijn. Dit staat ook als tip vermeld op de verpakking.

De self tan smeert gemakkelijk uit en voelt erg zacht aan. De kleur van de self tan is inderdaad karamelkleurig. Ik moet eerlijk bekennen dat ik vooraf nogal huiverig was om self tan op mijn gezicht te gebruiken. Ik zal al een Jersey Shore oranje gezicht voor me in mijn gedachte. Maar niets is minder waar. Ik krijg een prachtig goud bruine kleur ervan.

 

After

 

Vervolgens smeer ik de rest van mijn lichaam in. Mijn armen en buik lukken makkelijk, mijn rug lukt echter zelf niet zo goed, waardoor ik wat vlekken krijg. Gelukkig loop ik nog niet in een bikini op het strand! 😉 Hierdoor kan ik wel goed het effect van de self tan zien. Ik dacht dat het wel mee viel hoe bruin ik was, maar ik ben echt goed goudbruin zie ik door mijn “foutje”. Mooi!

Het mooie is, doordat deze self tan zich zo gemakkelijk laat verdelen heb je, als je goed uitsmeert, een mooie egaal bruine huid. Hierdoor valt het voor je omgeving ook niet gelijk op dat je zelfbruiner hebt gebruikt. Ik heb er overigens geen vragen over gehad. Wel kreeg ik de opmerking dat ik er zo goed uitzag! 😉

 

Met make-up

 

Conclusie

Ik ben zeer te spreken over deze Self Tan. Aangezien ik niet zo’n held ben met zelfbruiner voor mijn gezicht, was ik vooraf huiverig. Maar deze Self Tan van Lancaster heeft mij over mijn “angst” heen geholpen. Ik ben fan en ga met een mooi bruin kleurtje de zomer in. De tube van 125 ml kost overigens € 31,95.

 

Samenvatting

Product: Beauty Self Tan “A week in Ibiza”

Merk: Lancaster

Verkrijgbaar: Diverse parfumerieën

Prijs: € 31,95

Cijfer: 9

 

Reacties

  • Ziet er heel goed uit. Misschien kan ik deze ook maar eens gaan aanschaffen, want ik ben ook niet zo’n held met dit soort producten haha!
    Liefs!

  • Mooi resultaat zeg! Ik vind zelfbruiners altijd een beetje eng, heb er niet hele goede ervaringen mee gehad (lees: oranje vlekken)! Maar deze lijkt me echt fijn en geeft een mooi resultaat. Was je deze er trouwens weer af of trekt hij echt in je huid?

    • Hij trekt wel in je huid. Het is niet zo dat het na een wasbeurt al weer weg is. Maar na een tijdje was je het er wel af. Maar dat is logisch.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*