21 januari

Lancome butterflies fever

Beauty, Make-up, Review , , , , , , ,

Je kent het wel. Je loopt zomaar een beautywinkel binnen (in mijn geval ICI Paris Xl) en dan zie je daar beautyproducten in de sale. 50% korting. Daar moet je dan natuurlijk even naar kijken! En dat deed ik.

Toen zag ik hem liggen, deze geweldige blush van Lancome! Het printje! De kleuren! Mooi! Ik was op slag verliefd! Dus ik kocht de blush! En nu zit ik er steeds maar naar te kijken! Ik vind hem zo mooi!

De verpakking is chique zwart en glanzend! Aan de binnenkant zit in het deksel een grote spiegel en naast de blush zit een kwastje. Deze gebruik ik eigenlijk nooit.

De blush is vrij licht van kleur en bevat veel glitters! Er staat een prachtig printje op van een strik met vlindertjes. Echt heel mooi

Door de vele glitters is hij volgens mij goed geschikt om als highlighter te gebruiken en dat ga ik dan ook doen!

Ik heb nog geen swatches voor jullie gemaakt. Ik wil het product nog even zo veel mogelijk in tact houden. Dus swatches volgen nog, misschien wel verwerkt in een FOTD! 🙂

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit prachtige product te bekijken!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*