28 september

Liz haar geboortepakje

BabyGlow , , , , , ,

Het geboortepakje vond ik toch wel een van de belangrijkste outfits voor Liz. Het geboortepakje is namelijk het eerste pakje wat ze na de geboorte aan krijgt en waar ze het meeste in gefotografeerd zal worden. Daarom vond ik het belangrijk dat haar pakje echt iets was wat ik super mooi vond.

Ik besloot om een pakje in de vluchtkoffer te doen in maat 56. Je weet immers nooit hoe groot je baby zal zijn en misschien zou 50 wel te klein zijn. Uiteindelijk is Liz niet zo groot, maar het pakje paste haar toch prima. Je kan de mouwtjes immers omslaan.

Liz haar geboortepakje is van het merk Noppies. Ik vind alle kleding van Noppies echt super leuk en de kwaliteit is ook top. Haar romper was ook van Noppies. Een witte romper met hartjes erop en een strikje.

Op haar shirtje was roze en in het wit stond er Little girl op. Dit vond ik zo schattig!

Dit shirtje hebben we gecombineerd met een wit broekje met zwarte stipjes. De pijpjes hadden aan de onderkant roze als je ze omsloeg, zo kwam de kleur van het shirtje weer terug.

Het mutsje wat ze droeg was ook roze met zwarte stipjes, dezelfde stipjes als het broekje en Liz kreeg ook roze sokjes aan.

 

Zo bij elkaar vond en vind ik het een mooi pakje en ik ben nog steeds helemaal blij met mijn keuze. Het stond Liz ook super goed! Uiteraard want ze is zo mooi! Ik heb haar dit pakje nog niet nog een keer aangegeven, maar dat ga ik zeker doen. 🙂

Wat vinden jullie van Liz haar geboortepakje?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*