18 oktober

BabyGlow: Lieve lachjes

BabyGlow, Persoonlijk, Verslag , , , , ,

Het is bijzonder om te zien hoe je kindje steeds meer kan. Liz gaat zo ontzettend snel. Ze kan inmiddels al goed kijken en volgt ons echt met haar oogjes. Dat is zo leuk om te zien. We spelen dan ook met haar en ze ligt ons dan echt te volgen. Super leuk.

 

Maar wat nog veel leuker is zijn haar lachjes. Liz kan inmiddels bewust glimlachen en dat is echt het liefste wat ik ooit heb gezien. Ik ben ook de eerste waar ze bewust naar gelachen heeft. Wat logisch is, want ik ben elke dag met haar thuis. Haar eerste lachje was in bed, nadat ze had gedronken. Ze keek me aan en ineens ging ze lachen. Als ik tegen haar praatte ging ze steeds opnieuw lachen. Echt zo lief. Ze is vijf weekjes oud en lacht al gewoon!

Inmiddels lacht Liz elke dag. Naar papa, naar haar opa’s en oma’s, naar haar oom, naar haar knuffels: ze is echt een hele vrolijke baby. Liz vind het het leukste als je met haar knuffelt en over haar buikje aait en tegen haar praat. Dan wordt je beloond met een hele mooie lach!

 

Als Liz lacht doet ze haar oogjes dicht, wat het alleen nog maar schattiger maakt! Jullie hebben het al door, ik kan de hele dag praten over de lieve lach van mijn baby. Ik geniet er dan ook elke dag volop van.

 

Om de band met je baby te versterken is het goed om lekker veel te knuffelen, praten en spelen. Dit doe ik dan ook elke dag en als ik dan zo’n lieve lach terug krijg van Liz weet ik zeker dat zij er ook van geniet.

 

Voor alle mama’s die dit lezen: wanneer lachte jouw kindje voor het eerst en hoe vond je dat? En hoe spelen jullie met je baby?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*