2 november

MAC Cosmetics Bubbles & Bows Taste of Bubbly Mini Lipstick Kit

Make-up, Beauty, Review , , , , , , , ,

MAC Taste of Bubbly lipstick kit

Het is alweer even geleden, maar tijdens Sinterklaas kreeg ik weer een mooi cadeau uit de MAC Cosmetics Holiday 2022 collectie. Namelijk MAC Cosmetics Bubbles & Bows Taste of Bubbly Mini Lipstick Kit.

Dit is een heel leuk setje van met drie verschillende kleuren lipsticks. Ik wilde ze graag nog even laten zien.

Normaal ben ik meer een lipgloss meisje, maar in de koudere maanden vind ik lipstick wel erg fijn. Dan kunnen mijn lippen namelijk wel wat extras gebruiken. De lipsticks van MAC zijn altijd erg zacht en voelen prettig aan op je lippen, dus dat zit met dit setje vooraf al goed.

Dulce De Hooray!

Dulce De Hooray! is de donkerste kleur uit dit setje. Het is een bruine kleur die ik vooral heel chique vindt staan.

Aangezien ik niet vaak lipstick draag, is dit voor mij geen kleur die ik snel overdag zou dragen. Maar voor een feest rond de feestdagen is de kleur perfect.

Ik zou deze kleur combineren met een rustige ooglook met wellicht alleen mascara en wat eyeliner.

Burnt Sugar

Burnt Sugar is de lichtste kleur uit het setje. De kleur is licht beige en hij neigt een beetje naar nude.

Voor mij is deze kleur naar mijn mening iets te licht. Ik vind het niet zo mooi staan in combinatie met mijn huidskleur.

Als je deze kleur gaat dragen, zou ik je adviseren om hier juist wel een wat opvallendere ooglook bij te maken. Dan is het mooi in balans.

Sugar Spiked

De kleur Sugar Spiked is een beetje een oud roze kleur en dit is mijn persoonlijke favoriet uit deze lipstick set. Door de roze toon erin is hij eindeloos te combineren.

Deze kleur draag ik met een gerust hart overdag naar werk, maar ook voor een mooie feestelijke look is hij perfect.

In combinatie met andere make-up zou ik de oud roze kleur terug laten komen. Dit kan in je oogschaduw, maar ook als blush.

Dit is dus de MAC Taste of Bubbly lipstick set van de holiday collectie van vorig jaar. Helaas is deze dus niet meer verkrijgbaar, maar misschien kan je hem nog ergens vinden. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken. Welke kleur is jullie favoriet?

Samenvatting

Product: Taste of Bubbly lipstick set
Merk: MAC
Verkrijgbaar: MAC Cosmetics
Prijs: € 29,95
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*