29 juni

MAC Gently Off Eye and Lip Make-Up Remover

Beauty, Review , , , , , , ,

Ik ben gek op make-up, maar als ik ga slapen dan moet mijn huid goed gereinigd zijn. Daarom vind ik het belangrijk om een goede make-up remover te hebben. Ik gebruik altijd een aparte make-up remover voor mijn oogmake-up en reinig vervolgens nog mijn hele gezicht. Een tijdje terug kocht ik een flesje MAC Gently Off Eye and Lip Make-Up Remover en besloot die eens te proberen.

MAC Gently Off Eye and Lip Make-Up Remover

De MAC Gently Off Eye and Lip Make-Up Remover heeft een tweefasige formule van olie en water. Dit zorgt ervoor dat zelfs waterproof mascara en langhoudende lipkleuren makkelijk verwijderd worden, zonder de huid daarbij te beschadigen.

Het flesje is roze van kleur en heeft een matzwarte dop. Op de voorkant staat gedrukt om wat voor product het gaat. Deze remover is geschikt voor de normale huid.

Het gebruik is heel simpel: je schud het flesje zodat de twee formules met elkaar vermengen en dan breng je dit aan op een watje. Vervolgens ga je met het watje over je ogen en/of lippen heen om de make-up te verwijderen. Let op! Niet hard wrijven, daar worden je ogen en lippen niet blij van.

Ik merk dat mijn make-up gemakkelijk loslaat en verwijderd wordt. Er blijven nog nauwelijks restjes achter. Toch gebruik ik na het verwijderen van mijn make-up altijd nog een gezichtsreiniger op oliebasis (Hannah Cleansing Oil).

De remover doet dus wat hij moet doen. Van dit soort formules zijn er veel varianten op de markt, die waarschijnlijk ook goedkoper zijn. Want MAC Gently Off kost +/- € 20,00. Toch vind ik ‘m zijn geld wel waard, want hij werkt echt en prikt niet in mijn ogen.

Samenvatting

Product: Gently Off Eye and Lip Make-up Remover
Merk: MAC
Verkrijgbaar: Online bij MAC en o.a. bij Douglas.
Prijs: €20,00
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*