24 december

MAC – Mineralize Blush – Happy Go Rosy

Beauty, Make-up, Review , , , , , , , ,

De producten van MAC zijn werkelijk waar prachtig. Echte pareltjes in je make-up collectie. De verpakking is misschien niet heel spannend, maar de kwaliteit is vaak zo goed, dat de producten regelmatig tot favoriet worden bestempeld. Als beautyblogger moet je wel een product van MAC in je collectie hebben. Ik had al twee kwasten en de highlighter Soft and Gentle in mijn collectie, maar dat was het wel. Best wel vreemd eigenlijk. Maar inmiddels heb ik nog een prachtig product mogen toevoegen aan mijn collectie. Een blush, namelijk: MAC – Mineralize Blush – Happy Go Rosy

 

MAC – Mineralize Blush – Happy Go Rosy

MAC Happy Go Rosy is een warme, roze blush met een parelmoer glans. Aangezien ik een warme huidskleur heb ik deze tint perfect voor mij. De blush is goed gepigmenteerd, iets waar je met aanbrengen rekening mee moet houden. Maar het is goed mogelijk om de blush lichtjes aan te brengen. Je bouwt hem makkelijk op.

De verpakking is van zwart plastic, zoals alle producten van MAC. Je ziet door het doorzichtige gedeelte van het deksel de blush kleur goed.

Happy Go Rosy is een gebakken blush, wat een enorm voordeel is vind ik. Want: de blush kruimelt niet heel erg, en hij gaat lekker lang mee. Aangezien deze kleur een van mijn favorieten is, ben ik daar erg blij mee.

Ondanks dat de blush zo goed gepigmenteerd is, is het toch gemakkelijk om hem subtiel aan te brengen vind ik. Ik breng de blush aan op de appeltjes van mijn wangen en heb zo een gezonde blos op mijn wangen.

 

Conclusie

MAC – Mineralize Blush – Happy Go Rosy is voor mij een absolute aanvulling in mijn make-up collectie. Ondanks dat mijn collectie al niet klein was. ;-). Ik ben er erg blij mee en ik vind de blush ideaal om te combineren bij verschillende looks. De prijs van deze blush is €27.00 wat natuurlijk niet erg goedkoop is. Ondanks dat de blush wel lang mee zal gaan, vind ik dat wel een klein minpuntje.

 

Samenvatting

Product: Mineralize Blush – Happy Go Rosy
Merk: MAC
Verkrijgbaar: Webshop MAC en o.a. bij Douglas
Prijs: €27.00
Cijfer: 8,5

Reacties

  • Mooie kleur blush heb je aangeschafd.
    Ik heb de Mac matte powder blush in de kleur coppertone en ik vind de blushes van Mac erg zuinig, ik heb deze nu al 1 jaar en ik gebruik deze blush wel iedere dag maar het lijkt net of hij niet opgaat.
    Bij andere merk blushes zag ik op een gegeven moment wel een kuiltje komen van het vele gebruik maar bij deze blush heb ik dat nog steeds niet dus hij gaat heeel lang mee en er zit veel in naar mijn idee.
    Waarschijnlijk ga jij met jouw blush dat ook wel opvallen. Ik hoop het voor je want dan doe je er lekker lang mee en dan is het die 27€ dubbel en dwars waard.

    Groetjes Matanja

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*