26 november

Clinique High Impact mascara

Beauty, Make-up, Review , , , , , , , , , ,

Een tijdje terug ontving ik een box met allemaal leuke beauty goodies van NewPharma. NewPharma is de eerste Belgische online apotheek en is opgericht in 2008. Ondanks dat dit een Belgische apotheek is, verzenden ze ook gewoon naar Nederland. Ideaal! Want de webshop heeft meer dan 30.000 producten.

 

In mijn box zaten zoals ik al zei allemaal leuke beauty goodies. Waaronder deze mascara sample van Clinique. Het is de Clinique High Impact mascara. De bestseller mascara van Clinique. Daar was ik wel benieuw naar dus ik ben direct deze mascara gaan testen.

 

Clinique High Impact mascara

Als een mascara de bestverkochte mascara is van een bepaald merk. Dan verwacht je wel wat. Clinique omschrijft deze mascara als een mascara die de ogen onmiddellijk laat stralen. Volgens Clinique voorziet deze mascara elke wimper van meer lengte en volume. Maar is dat echt zo?

 

Het borsteltje van deze mascara heeft gewoon een normaal model. Toch werkt hij prima om de mascara mee op je wimpers aan te brengen. Het borsteltje werkt naar mijn mening zelfs beter dan de grove plastic borsteltjes die ik ken. Het borsteltje glijd makkelijk door mijn wimpers heen.

De mascara vind ik qua kleur echt super. Na een laagje zijn mijn wimpers super zwart. Ik heb van mezelf al donkere wimpers, dus ik ben dit eigenlijk niet zo gewend. Meestal worden mijn wimpers iets donkerder, maar nu worden ze echt zwarter dan zwart. Ik vind het erg mooi.

 

Na een laagje zijn mijn wimpers al goed van kleur voorzien. Ze lijken daardoor ook een stuk langer. Mooi vind ik dat! Om het duidelijk te laten zien heb ik natuurlijk foto’s gemaakt.

Op deze foto draag ik geen mascara

 

Op deze foto heb ik links (voor de kijker) mascara op en rechts niet

 

Op deze foto draag ik aan beide kanten de mascara.

Ik besef me dat het verschil misschien niet heel duidelijk te zien is voor jullie. Dat komt denk ik omdat mijn wimpers zoals ik al zei, van zichzelf al donker zijn. Maar ik zie zelf wel heel duidelijk verschil.

 

Van opzij kun je mooi de lengte zien die de mascara geeft

 

Conclusie

Ik ben erg te spreken over deze mascara. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik ook goed en de mascara maakt mijn wimpers echt mooier. Ik gebruik hem dagelijks met veel plezier!

 

Samenvatting

Product: High Impact mascara black
Merk: Clinique
Verkrijgbaar: Newpharma.be
Prijs: € 18,88
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*