22 januari

Happy 2019!

Persoonlijk , , , , , , , , , ,

Allereerst een gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik hoop dat 2019 voor jullie een mooi jaar wordt waarin veel dromen uitkomen. Misschien ben ik laat met mijn nieuwjaarswens, maar het is nog januari dus volgens mij mag het nog wel. 😉 Het is op mijn blog even stil geweest, maar dat komt omdat er privé heel wat is gebeurd.

 

Verhuisd

Als eerste zijn wij verhuisd! Wat ben ik daar blij mee. Van ons appartement zijn we verhuisd naar een heel mooie woning. Wat is het hier fijn. We zijn zo blij. De meisjes hebben nu allebei een eigen kamer en we hebben zelfs nog een zolder over. Ik geniet zo van al deze ruimte en ik kan niet wachten tot het voorjaar wordt en ik lekker de openslaande deuren naar de tuin open kan zetten. En in de tuin zitten in het zonnetje, daar verlang ik ook zo naar! De verhuizing is tevens ook de rede dat mijn blog een beetje op hold stond. Normaal ging ik lekker achter de MAC zitten en bloggen. Maar die is nog niet aangesloten. Een beetje jammer dus. Niet getreurd, dit komt vast goed en dan komen er weer lekker wat blogs aan!

 

Liz & Fay

Met Liz en Fay gaat alles heel goed. Liz vindt haar nieuwe kamer helemaal prachtig en wil hem graag aan iedereen laten zien. Zo schattig! Ook Fay heeft nu een eigen kamer, maar die slaapt het liefste nog bij ons geloof ik. Want ze heeft nog niet veel doorgeslapen. Ach, we gaan er maar van uit dat dit een fase is. Het komt vast wel weer goed. De meisjes zijn in ieder geval elke dag heel blij en heel lief en dat is voor ons genieten!

 

Sporten

Fay is nu ruim 8 maanden oud en dat betekent dat ik die zwangerschapskilo’s nu wel echt kwijt moet raken vind ik. Ik ben nog niet op gewicht en dat vind ik niet leuk. Maar dat kwam ook omdat ik even niet mocht sporten. Mijn knieblessure bleek toch heftiger te zijn dan ik eerst dacht: ik heb namelijk mijn voorste knieband gescheurd. Niet best dus. Nu moet ik onder begeleiding van een fysio trainen en mijn beenspieren sterker maken om de instabiliteit te kunnen opvangen. In februari moet ik weer naar de orthopeed en die gaat dan bepalen of ik geopereerd moet worden of dat mijn stabiliteit nu voldoende is. Ik hoop en denk dat laatste, want ik ga er de laatste tijd niet meer doorheen. Ik ben dus wel het sporten weer aan het oppakken. Ik doe veel aan krachttraining, de oefeningen van de fysio dus, en ik doe nog steeds Mom in Balance. Ik ben inmiddels overgestapt naar de Mpower groep omdat ik toe was aan meer uitdaging. Dat heb ik wel geweten, want deze trainingen zijn zwaarder en intensiever. Wel fijn! Heb ik echt het gevoel dat ik wat gedaan heb.

Aangezien ik dus weer aan het sporten ben, ga ik ook mijn sportdagboek weer met jullie delen. Dat motiveert mij altijd goed en misschien jullie ook!

Tot zover even mijn personal update en weer eens een blogje van mij. Hopelijk vonden jullie het leuk en kijken jullie weer uit naar het komende sportdagboek. Tot snel!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*