21 september

Maybelline BabyLips 17 Grapefruit Zing en Fierce n Tangy

Make-up, Review , , , , , , , , ,

Winkelen bij de Action vind ik leuk. Misschien is het wel een guilty pleasure? Maar je kan bij Action soms zulke leuke spullen vinden voor zo weinig geld. Dat maakt het voor mij altijd wel de moeite waard om een kijkje te nemen bij Action als ik in de buurt ben. Het make-up schap loop ik meestal wel voorbij. Daar ligt naar mijn mening niet vaak wat goeds tussen. Maar een tijdje terug spotte ik ineens Maybelline BabyLips bij Action. BabyLips vind ik echt super fijne lippenbalsems dus ik besloot er twee mee te nemen. Het waren ook nog eens twee BabyLips die ik niet eerder ergens had gezien, namelijk de Limited Edition Pop Art 17 Grapefruit Zing en Electro Fierce N Tangy. Daarom ga ik ze vandaag voor jullie reviewen.

 

De test

Ik begin deze test met een close-up van mijn lippen.

 

BabyLips Pop Art 17 Grapefruit Zing

Ik begin deze review direct met mijn favoriet: de Limited Edition Pop Art 17 Grapefruit Zing. Deze BabyLips zit in een super schattige Pop Art verpakking. De kleur van de verpakking is koraal met zwarte stipjes maar de huls van de stick is mint groen. De lipbalsem zelf heeft echter een mooie donker roze, echte grapefruit kleur.

Misschien verwacht je bij het zien van deze kleur ook een lekkere grapefruit geur. Dat valt helaas een beetje tegen. De lipbalsem heeft wel een beetje die fruitige geur, maar je moet wel goed je best doen om deze te ruiken. De lipbalsem geeft wel een mooie kleur af.

 

BabyLips Electro Fierce N Tangy

BabyLips Electro Fierce N Tangy heeft een stoer uiterlijk. De verpakking is wit met geel en zwarte letters en de huls van de lipbalsem is zwart. De lipbalsem zelf is echter geel van kleur en heeft geen geur.

Ik kan me niet voorstellen dat iemand zit te wachten op gele lippen. Gelukkig geeft deze lipbalsem geen geur af en voorziet hij vooral je lippen van een beschermend laagje lipbalsem.

 

Conclusie

Deze Maybelline BabyLips zijn erg fijn in gebruik en geven je lippen een mooi beschermend laagje. Vooral Fierce N Tangy verzorgd de lippen goed. 17 Grapefruit Zing geeft je een mooi kleurtje op je lippen terwijl ze toch goed worden verzorgd. Maar daardoor is het minder makkelijk om de lipbalsem even snel, nonchalant aan te brengen.

 

Samenvatting

Product: BabyLips 17 Grapefruit Zing en Fierce N Tangy
Merk: Maybelline
Verkrijgbaar: Action
Prijs: weet ik niet exact maar ongeveer € 1,79
Cijfer: 7

 

 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*