2 juli

Mijn bruidsmake-up

Trouwen , , , , , , , , , , ,

Ik heb er lang over getwijfeld: zal ik zelf mijn bruidsmake-up gaan doen of zal ik het laten doen? Ik ben zelf vrij handig met make-up. Ik heb ook al twee bruiden opgemaakt en die waren zeer tevreden (en ik ook). Dus waarom zou ik het dan niet zelf gaan doen?

Dit is Eva, een van de bruidjes die door mij is opgemaakt.

Na lang nadenken kwam ik tot de conclusie dat ik me er niet prettig bij voel als ik zelf mijn make-up ga doen. Waarom niet vraag je je waarschijnlijk af? Nou om de dood eenvoudige reden dat ik die ochtend waarschijnlijk al zo gestresst ben, dat ik deze druk er niet ook nog bij kan hebben. Haha. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om mij door iemand anders op te laten maken.

 

Toen ik dit besluit eenmaal genomen had begon mijn zoektocht. Wie vond ik goed genoeg mij me door te laten opmaken? Ik heb een proefmake-up laten aanbrengen bij Douglas hier in Leiden en dat was echt helemaal niks naar mijn mening. De eyeliner was te dik en te duidelijk aanwezig en mijn wenkbrauwen zagen er niet uit. Ik zei dat ik subtiel en natuurlijk wilde, deze mevrouw snapte blijkbaar niet wat dat is. haha.

 

Toen kwam ik via via terecht bij Roberto Dresia. Hij wilde mijn make-up wel doen zei hij. Ik was stomverbaast! Roberto Dresia wil mijn make-up doen! Wat een eer! Roberto is namelijk een hele bekende visagist. Hij werd bekend als visagist door zijn deelname aan de 5 Uur Show. Als eerste visagist gaf hij make-up tips op televisie en deed hij make-overs. Daarna heeft hij de make-up van vele buitenlandse en Nederlandse artiesten gedaan. En ik mag mezelf straks in dat rijtje scharen! Het rijtje met o.a. Sylvia Geersen. Dat is toch bizar!

Ik ben al bij Roberto langs geweest en hij heeft mijn proefmake-up gedaan. Dat kun je op onderstaande foto die ik heb uitgeknipt zien. Het ziet er mooi en subtiel uit en mijn ogen vallen net even wat meer op. Ik ben helemaal tevreden en ik vind het prachtig.

Met Roberto’s hulp weet ik zeker dat ik me de mooiste bruid van de wereld ga voelen en ik hoop dat Rick mij ook zo gaat zien!

 

Wie van jullie is al getrouwd en wie heeft zelf haar make-up gedaan? Of door wie hebben jullie het laten doen?

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*