29 juni

Prepare for summer with Lancaster

Review , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Snel een mooi bruin kleurtje, dat willen we toch allemaal? Lancaster helpt ons hierbij met Tan Preparers. Deze fijne voorbereiders zorgen ervoor dat je huid goed wordt voorbereid op de zon. De producten verbeteren de natuurlijke weerstand van de huid en je wordt, wanneer je eindelijk gaat genieten van de zon, bovendien sneller en egaler bruin. Dit komt doordat de Lancaster Tan Preparers een Tan Activator Complex (TAC) bevatten dat de natuurlijke aanmaak en verplaatsing van melanine stimuleert voor een snellere, egalere gloed. Tevens word het natuurlijke afweersysteem tegen vrije radicalen van de huid verbeterd om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

 

Lancaster Tan Preparers

Lancaster heeft twee verschillende Tan Preparers in haar assortiment. Het Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Serum face en Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Water Body. Het mag duidelijk zijn dat het serum bedoeld is voor je gezicht (en eventueel decolette) en water voor je lichaam.

Allebei deze producten gebruik je een maand tot 15 dagen voordat je op vakantie gaat. Voor het beste resultaat breng je ze zowel in de ochtend als in de avond aan op een gereinigde huid. Daarna gebruik je natuurlijk nog je normale dag- of nachtcrème, want deze Tan Preparers bevatten geen SPF.

 

Lancaster Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Serum

Ik begin deze review met het serum. Dit product gebruik ik namelijk al langere tijd. Vorig jaar heb ik het serum voor het eerst gekocht voordat ik op vakantie ging en ik vind hem super fijn in gebruik.

Het serum zit verpakt in een bruin, glazen flesje met daarop een klein oranje pompdopje. Door dit pompje is het serum makkelijk te doseren, een nadeel is wel dat je door het glazen flesje minder makkelijk de laatste restjes uit de verpakking kunt halen.

 

Ik gebruik het serum elke ochtend, omdat ik in de avond een ander serum gebruik. Twee pompjes is voor mij voldoende om mijn hele gezicht te bedekken. Ik merk heel goed dat dit een hydraterend serum is. Je voelt het vocht gewoon in je huid trekken. Mijn huid wordt ook super zacht van dit serum. Je merkt duidelijk de verzorging. Een goed gehydrateerde huid wordt ook makkelijker bruin.

Wordt ik ook sneller bruin? Ja, dit heb ik vorig jaar toen ik met dit serum begon al gemerkt. Daarnaast vind ik het een heel fijn serum om in de zomer onder mijn gezichtsverzorging als extratje te gebruiken. Mijn gezichtshuid wordt er namelijk heerlijk zacht van.

 

Lancaster Tan Preparer Sun Preparing Hydrating Water Body

Dit product is nieuw voor mij. Het is een hele fijne dunne spray voor het lichaam. Het zit verpakt in een bruine pompflacon die doorzichtig is. De spray ziet er ook echt uit als water. Het spraydopje zorgt ervoor dat je de spray makkelijk over je huid kunt verdelen.

Omdat je lichaam minder blootstaat aan de zon dan je gezicht, is aan het Hydrating Water een extra anti-oxidanten cocktail toegevoegd. Deze cocktail geeft de huid een extra boost. De ideale voorbereiding op de zon dus.

 

Deze spray komt als geroepen. Voor mijn trouwjurk wil ik de witte bandjes die ik door het tennissen heb gekregen weg krijgen. Mijn bovenlichaam moet dus goed, egaal bruin worden. Daarom spray ik trouw iedere ochtend het Sun Preparing Hydrating Water over mijn lichaam. De geur is zoet en de spray voelt vrij ligt aan op mijn huid. Na het sprayen masseer ik de spray in mijn huid. Gelukkig trekt het water snel in waardoor ik mezelf eigenlijk direct weer kan aankleden.

Wordt ik sneller bruin? Dat durf ik niet te zeggen aangezien ik de spray nu voor het eerst gebruik. Ik denk eerlijk gezegd van wel. Na twee weken de spray te hebben gebruikt ging ik toevallig varen. Na deze ene dag varen waren mijn witte bandjes al bijna niet meer zichtbaar. Zou dat door de spray komen? Ik denk het wel.

 

Conclusie

Je huid voorbereiden op de zon is sowieso een goed idee. Deze Tan Preparers van Lancaster geven je huid net dat beetje extra om zich tegen de zon te beschermen. Hierdoor kun je huidveroudering misschien ook een beetje voorkomen en je word sneller bruin. Dat willen we toch allemaal? Ik vind deze producten in ieder geval erg fijn in het gebruik en ik merk dat mijn huid er echt zachter en beter gevoed door aanvoelt.

 

Samenvatting

Product: Tan Preparers

Merk: Lancaster

Verkrijgbaar: Luxe Parfumerieën

Prijs: Serum = € 32,95 Water = € 28,95

Cijfer: 9

 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*