9 juli

Sally Hansen Bridal collection

Review, Trouwen , , , , , , , , ,

De timing van dit pakketje had niet beter kunnen zijn. Vrijdag 10 juli is mijn grote dag dus ik had nog mooi de tijd om deze kleurtjes te testen. De kleuren die ik heb ontvangen zijn: Tie the knot en Perfect Pair. Kleuren die toevallig ook precies mijn smaak zijn.

Tie the knot

Tie the knot is een beige, huidskleurachtige kleur. Je moet hier persoonlijk van houden vind ik. De lak zit verpakt in het bekende Sally Hansen flesje met een zilveren dop. Met het kwastje brengt de lak makkelijk aan en binnen twee laagjes is hij mooi dekkend. Ik vind hem niet mooi staan op mijn handen, maar dat komt denk ik omdat ik nog niet zo bruin ben. Als je bruin bent staat deze lak denk ik erg mooi.

 

Perfect Pair

Perfect Pair is precies waar ik van houd en wat ik in mijn hoofd had voor op mijn bruiloft. Het is een lieve, lichtroze kleur die je handen een jeugdige, lieve uitstraling geeft. De lak is net als haar zusje goed dekkend in twee laagjes en blijft ook lang op je nagels zitten. Ik vind hem erg mooi staan en zie mijn trouwring hier al heel mooi bij passen.

 

Conclusie

Deze lakjes van Sally Hansen Bridal Collection zijn perfect voor bruidjes. Maar je kunt ze natuurlijk ook na je bruiloft nog blijven dragen om lekker in die romantische sfeer te blijven. Perfect Pair is mijn favoriet en deze zal ik ook zeker op mijn bruiloft gaan dragen.

 

Samenvatting

Product: Bridal Collection

Merk: Sally Hansen

Verkrijgbaar: Ici Paris xl en DA

Prijs: € 10,99

Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*