31 januari

Mijn Sportdagboek nr. 100

Sporten

Wauw mijn 100ste sportdagboek alweer! Laat ik maar snel beginnen met delen wat ik de afgelopen week allemaal gedaan heb.

Maandag 20 januari 2020

Maandag kwam ik tot de conclusie dat ik de BBG training een beetje zat begin te worden. Ook bedacht ik me dat ik al een tijdje geen krachttraining voor mijn benen meer heb gedaan. En dat is juist zo belangrijk i.v.m. mijn gescheurde knieband. Dus ik besloot me daar weer meer op te focussen. Ik begon de training met de 10 min strong standing abs video en deed daarna de volgende oefeningen:

  • Hip Hitch : 3×12 links en rechts
  • Squat met 6kg en elastiek: 3×12
  • Zijlig clam met elastiek om mijn knieen: 3×12 herhalingen
  • Hip Trust met 6kg: 3×12
  • Plank 30 sec.

Dinsdag 21 januari 2020

Dinsdag heb ik niet gesport.

Woensdag 22 januari 2020

Woensdag begon ik mijn training weer met de Abs video. Daarna deed ik de volgende oefeningen:

  • Hip Hitch : 3×12 links en rechts
  • Squat met 6kg en elastiek: 3×12
  • Zijlig clam met elastiek om mijn knieen: 3×12 herhalingen
  • Ruglig met billift en elastiek om mijn knieen: 3×12 herhalingen met 3 kg gewicht
  • Hip Trust met 6kg: 3×12

Donderdag 23 januari 2020

Donderdag had ik weer tennisles. Dat ging erg lekker. Na het uurtje tennisles ging ik nog vrijspelen met een groepje. Dat ging ook goed en het was erg leuk. In totaal heb ik donderdag 2,5 uur getennist!

Vrijdag 24 januari 2020

Vrijdag heb ik niet gesport.

Zaterdag 25 januari 2020

Zaterdag was ik eerst van plan om naar Mpower te gaan. Maar ik koos ervoor om toch naar de balletles van Liz te gaan.

Zondag 26 januari 2020

Zondag heb ik niet gesport.

Dit was mijn sportweek van de afgelopen week. Ik ben weer lekker actief geweest en pak de krachttraining weer meer op. Dat bevalt nu goed.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*