13 februari

Mijn Sportdagboek nr. 101

Sporten , , , , , , , ,

Vorige week ben ik helemaal vergeten om mijn sportdagboek te publiceren, terwijl ik wel gewoon had gesport. Maar ik pak hem deze week gewoon weer trouw op. Dus deel ik vandaag weer met jullie wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan.

Maandag 3 februari 2020

Maandag pakte ik weer de krachttraining op. Ik begon wederom met de abs video en deed daarna dit programmatje.

  • Hip Hitch : 3×12 links en rechts
  • Squat met 6kg en elastiek: 3×12
  • Zijlig clam met elastiek om mijn knieen: 3×12 herhalingen
  • Ruglig met billift en elastiek om mijn knieen: 3×12 herhalingen met 3 kg gewicht
  • Hip Trust met 13kg: 3×12

De Hip Trust gaat prima met 13 kg. Dus ik word al weer sterker!

Dinsdag 4 februari 2020

Dinsdag heb ik niet gesport.

Woensdag 5 februari 2020

Woensdag ging ik weer naar Mpower waar we na de warming-up een behoorlijk pittig cadioblok deden. Dit ging even niet zo goed bij mij want ik werd er helemaal duizelig van in mijn hoofd. Gelukkig kon ik de training wel gewoon afmaken en heb ik het gevoel dat ik wel goed heb getraind.

Donderdag 6 februari 2020

Donderdag had ik weer tennisles. We gingen weer volleys trainen en daar ben ik echt niet zo goed in. Mijn minst favoriete onderdeel dus training is nodig. Na de les heb ik weer vrij gespeeld met vriendinnen. Het was een leuk potje.

Vrijdag 7 februari 2020

Vrijdag heb ik niet gesport maar was ik voor werk aanwezig bij De Leidse Sportprijzen.

Zaterdag 8 februari 2020

Zaterdag heb ik alleen gewandeld met Iros en niet gesport.

Zondag 9 februari 2020

Zondag heb ik niet gesport.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Een week gevuld zoals het wekelijks moet zijn in mijn ogen. Ik kan nu al verklappen dat de komende sportweek minder goed gevuld is, want ik voel me al twee dagen ziek 🙁

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*