18 mei

Mijn sportdagboek nr. 12

Sporten , , , , , , , , , , , ,

Ik kom steeds meer in shape en ik ben ook nog steeds volop aan het trainen. Ten eerste natuurlijk om op gewicht te komen, maar ook voor de 10 km wedstrijd die ik op 21 mei ga lopen. Die komt steeds dichterbij en dat vind ik mega spannend! Afgelopen week ben ik naar mijn mening weer redelijk goed bezich geweest. Ik deel graag met jullie wat ik allemaal heb gedaan.

 

Maandag 8 mei 2017

Vandaag stond er weer een hardlooprondje op het programma. Ik voelde me fit en wilde zeker 8 km gaan lopen. Ik liep uiteindelijk 8,16 km en het ging erg lekker. Ik stopte omdat ik geen zin meer had, maar ik voelde dat ik nog wel verder had gekund. Dat is prettig, want dat geeft me vertrouwen voor de 10 km.

 

Dinsdag 9 mei 2017

Tijd voor weer een sessie BBG krachttraining. Dit keer weer een Legs dagje van week 11. Het ging wel redelijk, ik was best moe aan het einde. Voor mijn gevoel krijgt mijn kont meer vorm, dus dat is mooi voor het bikiniseizoen!

 

Woensdag 10 mei 2017

Vandaag ging ik weer zwemmen met mijn moeder. We zwommen weer schoolslag baantjes aan een stuk door. Iets langer dan normaal dit keer. We zwommen ongeveer 40 minuten.

 

Donderdag 11 mei 2017

Weer een BBG training. Ik besloot voor de Abs training te gaan omdat ik vrijdag moet tennissen en dan geen last van mijn armen wil hebben. De training was zwaar, maar ik heb hem wel volbracht. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik sommige oefeningen wat lichter heb gedaan.

 

Vrijdag 12 mei 2017

Vandaag was het weer tijd voor competitietennis. Ik speelde twee wedstrijden die ik allebei heb deze allebei gewonnen. Na de verliespartijen van vorige week was dat wel weer fijn. Ik speelde voor mijn gevoel ook goed en was rustig. Dus ik ben tevreden.

 

Zaterdag 13 mei 2017

Vandaag ben ik weer bij mijn witte vriendje geweest. Vanwege een blessure mag hij nu even alleen maar stappen. Dus we hebben lekker buiten een rondje gestapt.

 

Zondag 14 mei 2017

Vandaag was het Moederdag dus ik hoefde van mezelf niet te sporten.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*