25 mei

Mijn sportdagboek nr. 13

Sporten , , , , , , , ,

Zondag was het dan zo ver, de Leiden Marathon en ik zou daar 10 km gaan hardlopen. Dat had ik nog nooit gedaan dus ik was de hele week best wel nerveus. Toch heb wel gewoon gesport.

 

Maandag 15 mei 2017

Ik was laat uit werk en het regende dus ik had geen tijd om een lang stuk hard te lopen. Ik liep daarom zo snel mogelijk naar mijn ouders en ik liep een rondje van 2,88 km.

 

Dinsdag 16 mei 2017

Omdat ik toch echt nog een lang stuk moest hardlopen om te trainen voor zondag, besloot ik vandaag weer te gaan hardlopen. Ik liep 8,75 km en ik ging op het einde best wel stuk. Dat maakte me wel nerveus want dit was nog geen 10 km.

 

Woensdag 17 mei 2017

Vandaag ging ik weer baantjes zwemmen met mijn moeder. We zwemmen nu elke keer 45 minuten achter elkaar door zonder pauze.

 

Donderdag 18 mei 2017

Door het extra keertje hardlopen had ik deze week nog geen BBG gedaan. Daarom deed ik vandaag de Abs training van week 12 en ik vond hem best wel zwaar.

 

Vrijdag 19 mei 2017

Vandaag moest ik weer tennissen voor de competitie, voor mij de laatste keer dat ik mee deed. De eerste wedstrijd heb ik verloren. Dat kwam voornamelijk omdat ik nogal geïntimideerd werd door de tegenstandster en in de tweede set daardoor mijn concentratie verloren was. Erg jammer. De tweede wedstrijd wonnen we gelukkig wel.

 

Zaterdag 20 mei 2017

Zaterdag heb ik een rustdag genomen want ik moest zondag natuurlijk hardlopen.

 

Zondag 21 mei 2017

De dag van de Leiden Marathon. Ik was heel erg nerveus, maar het lopen viel me uiteindelijk alles mee. Het was wel warm en daardoor soms wel benauwd, maar ik heb de 10 km helemaal uit kunnen lopen zonder te wandelen of te stoppen. Ik heb er 1 uur en 4 minuten over gedaan en dat 8 maanden na mijn bevalling. Ik ben heel trots op mezelf en Liz ook ;-).

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*