10 oktober

Mijn Sportdagboek nr. 128

Sporten , , ,

In mijn vorige sportdagboek vertelde ik dat ik na even ziek te zijn geweest het sporten weer actief had opgepakt. En toen was het ineens weer een week stil. Je raad het nooit: ik werd weer ziek 🙁 Inmiddels ben ik echt weer hersteld, maar het sporten lag dus weer even stil. Gelukkig heb ik de draad weer opgepakt en kan ik weer een dagboekje moet jullie delen. Deze is alleen nog niet zo gevuld als voorheen, maar dat komt vanzelf wel weer goed.

Maandag 28 september 2020

Maandag voelde ik me goed genoeg om weer naar tennisles te gaan. Het was toch maar een uurtje.

Dinsdag 29 september 2020

Dinsdag heb ik niet gesport.

Woensdag 30 september 2020

Woensdag was het een jaar geleden dat mijn zwager is overleden. Dus ik heb een rondje hardgelopen, om hem te eren. Want hij was een fanatieke hardloper. Ik liep 4,51 km met een snelheid van 6:29 min. Vooral aan de snelheid kon ik merken dat het een tijd geleden was. Ook fysiek voelde het zwaar: ik hoestte veel slijm op en dat was vervelend.

Donderdag 1 oktober 2020

Donderdag heb ik niet gesport.

Vrijdag 2 oktober 2020

Vrijdag heb ik ook niet gesport.

Zaterdag 3 oktober 2020

Op 3 oktober vieren we normaal Leidens Ontzet in Leiden. Maar door het Coronavirus was alles afgelast. Dus ik ben lekker met de meisjes naar Iros gegaan en heb verder niets gedaan.

Zondag 4 oktober 2020

Zondag moest ik weer competitie spelen. Ondanks dat het qua spel niet heel slecht ging, heb ik allebei mijn wedstrijden verloren en daar baal ik wel van.


Dit was mijn afgelopen sportweek. Minder gevuld dan jullie gewend zijn, maar ik wil het rustig opbouwen. Het belangrijkste vind ik nu dat ik weer tenniswedstrijden ga winnen want dan kan mijn team kampioen worden.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*