21 september

WetBrush Disney Princesses Collection

Haar, Review , , , , , , , , ,

Het is zo ver: ik heb een nieuwe beautytool ontdekt door mijn dochters. En dat is best wel knap want mijn dochters zijn 4 en 2,5 jaar oud haha. Ik heb het over de WetBrush en dan met name over de WetBrush Disney Princesses Collection.

WetBrush Disney Princesses Collection

WetBrush is denk ik bij veel beautybloggers wel al bekend. Het is namelijk een borstel die enorm goed voor je haar schijnt te zijn. De borstel ontklit namelijk je haar op een zachtere manier dan andere borstels doen. Je haar wordt niet beschadigd en het doet ook geen pijn.

Dankzij de unieke IntelliFlex® borstelharen glijdt de WetBrush met gemak door het haar en ontklit de borstel (natte) haren zonder eraan te trekken. De borstelharen van WetBrush zijn flexibel, sterk en ultra dun en door de speciale SofTips™ beschadigen uw haar en hoofdhuid niet tijdens het borstelen.

Het unieke design van de WetBrushPRO Detangler heeft een EasyGrip™ handvat en vingersteunen voor de beste grip. Daarnaast heeft de PRO Detangler een stevige body waardoor de borstel uitermate prettig in de hand ligt.

De Wetbrush PRO Detangler is geschikt voor de gevoelige hoofdhuid, voorkomt haaruitval en stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid.

De WetBrush borstels zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Waaronder dus een Disney Princesses collectie. Nou jullie begrijpen: die was gelijk favoriet bij mijn meiden.

Mijn ervaring

Zoals ik al zei: ik heb de WetBrush ontdekt door mijn dochters. Hoe dat komt zal ik uitleggen. Voor onze vakantie liep ik met mijn dochters in de stad en gingen we naar een drogisterij (Normal) voor de laatste spullen. Daar was een schap waar de WetBrush Disney borstels hingen. Jullie begrijpen dat Liz en Fay direct enthousiast waren. Omdat ik het leuk vond om de meiden een cadeautje te geven, kocht ik twee borstels: Jasmine voor Liz en Fay wilde graag een borstel met Elsa. (Want een Frozen 2 collectie bestaat ook!)

Fay kan best wel lastig zijn met het borstelen van haar haar, ze vindt dit helemaal niet leuk en schreeuwt al snel dat het pijn doet. Dus jullie begrijpen vast dat ik vooraf een beetje huiverig was met het gebruiken van zo’n grote borstel bij Fay.

Nou dat ben ik inmiddels helemaal niet meer! Als ik de haren van Fay borstel met de WetBrush vindt ze het helemaal niet erg. Ze geeft geen krimp. Dus volgens mij doet het echt geen pijn bij haar.

Mijn haar voor het borstelen
Mijn haar na het borstelen

Dit was voor mij wel de ultieme test voor deze borstels: ze zijn echt heel fijn! Inmiddels heb ik ook een exemplaar voor mezelf aangeschaft met mijn favoriete Disney prinses: Ariël. En ook ik vind de borstel heel fijn in gebruik. Hij ligt fijn in de hand en maakt mijn haar super zacht.

Na een grondige borstelbeurt blijven er weinig haren in de borstel achter zoals jullie zien.

Goedkoop zijn de borstels niet: je betaald er €14,95 voor. Maar dan heb je ook wel een hele fijne haarborstel die ook beter is voor je haar.

Ik ben blij met mijn Ariel borstel! 🙂

Samenvatting

Product: Haarborstel Disney Princesses
Merk: WetBrush
Verkrijgbaar: O.a. bij Douglas en Normal
Prijs: €14,95
Cijfer: 8

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*