2 september

Mijn sportdagboek nr. 25

Sporten , , , , , , ,

Aiaiaia, ben ik zomaar twee dagen te laat met het publiceren van mijn sportdagboek. Wat een schande. Sorry guys! Het kwam er even niet van. Maar hier is alsnog mijn sportieve dagboekje, ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om te lezen.

 

Maandag 21 augustus 2017

Wat ik in mijn vorige dagboek niet had verteld is dat ik tijdens de finale op zondag geblesseerd raakte. Er schoot iets in de spier in mijn bovenbeen wat heel erg pijn deed. Ik ben gemasseerd en kon wel verder spelen. Maar na de wedstrijd kon ik mijn linkerbeen niet meer optillen en deed de spier heel veel pijn. Daarom besloot ik om maandag maar even niet te gaan hardlopen. Rust was nu wel even goed.

 

Dinsdag 22 augustus 2017

Dinsdag ging ik toch weer een BBG training proberen. Een Legs day, achteraf niet heel slim. Alles ging goed behalven lunges. Toen ik dat deed schoot het direct weer in mijn linker bovenbeen. Daarom heb ik de lunges toen maar overgeslagen.

 

Woensdag 23 augustus 2017

Samen met Karlijn ging ik tennissen. Gewoon rustig vrijspelen en een beetje trainen. Het begon heel erg lekker en het ging ook best wel goed. Totdat het weer in mijn been schoot. Ik kon daarna niet goed meer instappen en heb toch weer rustiger aan gedaan. Ik weet niet wat er met mijn been aan de hand is.

 

Donderdag 24 augustus 2017

Donderdag heb ik echt even helemaal niks gedaan.

 

Vrijdag 25 augustus 2017

Vrijdag besloot ik te kijken of het hardlopen weer wat beter zou gaan. Dat ging het. Ik liep 5,76 km en had geen last van mijn been.

 

Zaterdag 26 augustus 2017

Zaterdag heb ik een rondje gereden met Iros en dat was wel relaxt. Geen last van mijn been dus ook dat was fijn.

 

Zondag 27 augustus 2017

Zondag heb ik mezelf weer een rustdag gegeven. Dat leek me wel verstandig.

 

Zo zag mijn afgelopen sportweek er dus uit. Mijn been gooide soms een beetje roet in het eten. Ik hoop dat ik er snel vanaf ben.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*