30 augustus

Vakantiefoto op Hout

Review , , , , , ,

Helaas zal voor de meesten van ons de zomervakantie nu echt voorbij zijn. Wat ging het snel he? Omdat ik al eind juni op vakantie ben geweest, had ik helemaal het gevoel dat de vakantie was omgevlogen. Het leek wel alsof ik helemaal niet weg was geweest. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Als ik die bekijk denk ik weer helemaal terug aan onze fijne vakantie in Frankrijk.

 

Ik ben gek op foto’s en heb dan ook van bijna al onze vakanties wel een fotoboek gemaakt. Ook voor Liz ben ik bezig met een fotoboek en dat doe ik op de ouderwetse manier: foto’s afdrukken en inplakken. Ik loop een beetje achter, maar ik vind dit wel het leukste voor Liz. Van onze vakantie maak ik waarschijnlijk een digitaal fotoboek. Maar daar moet ik nog aan beginnen.

 

FotoOpHout.nl

Omdat ik toch alvast iets met onze vakantiefoto’s wilde doen, kwam het aanbod van FotoOpHout.nl als geroepen. Zij vroegen mij om een van hun producten te testen en natuurlijk zei ik daar geen nee tegen! FotoOpHout.nl is een dochterbedrijf is van Fotocadeau.nl en dus specialist in fotoproducten op hout. Ik koos voor een fotoafdruk op 40×60 cm formaat op vurenhout.

Als foto koos ik een zwembadfoto van Rick, Liz en mij. Zoals jullie kunnen zien is het een te blije foto, haha. Binnen een week ontving ik mijn bestelling thuis. Het was goed verpakt in een grote kartonnen doos. Na het uitpakken viel gelijk de fel blauwe kleur van het zwembad op.

De foto is scherp op het hout gedrukt, verdeeld over drie planken. Onze blije hoofden komen goed naar voren en je ziet zelfs de druppel op mijn voorhoofd. 🙂 Daarnaast vind ik het erg leuk dat je de houtnerven door de foto heen ziet. De kleuren zijn ook erg mooi en fel.

Ik weet niet waarom, maar rechtsboven ziet de plank er kaal uit. Alsof de foto daar niet goed ‘gepakt’  heeft. Dat vind ik wel jammer. Al vond Rick het wel een stoer effect aan de foto geven.

Aan de achterkant zei je hoe de drie planken aan elkaar bevestigd zijn. Hierop kun je ook gemakkelijk een haak bevestigen om je foto mee aan de muur gehangen. Dit kun je er bij FotoOpHout.nl bij bestellen, maar dat heb ik niet gedaan. Ik wist namelijk niet of we de foto gaan ophangen of ergens neer willen zetten. Dat weten we nu trouwens nog steeds niet. 😉

 

Ondanks dat de foto rechts bovenin niet helemaal goed op het hout is gedrukt, ben ik wel blij met onze foto op hout. Het is een mooie, stoere eyecatcher en een mooi souvenir van onze vakantie. Als je net zo’n formaat foto als ik heb wil afdrukken, dan kost dat bij FotoOpHout.nl € 59,95 en je hebt hem super snel in huis. Ik kan het iedereen aanraden.

 

Samenvatting

Product: foto op hout 40x60cm
Merk: FotoOpHout.nl
Verkrijgbaar: FotoOpHout.nl
Prijs: € 59,95
Cijfer: 7,5

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*