13 oktober

Mijn sportdagboek nr. 30

Sporten , , , ,

Afgelopen week was ik weer wat actiever geweest, zeker nadat ik die week ervoor niets had gedaan. Of in ieder geval: bijna niets. Deze week ben ik weer een beetje ingezakt: tot ik erachter kwam dat ik iets was vergeten.

 

Maandag 2 oktober 2017

Maandag was het 2 oktober, de start van Leidens Ontzet. We hebben met het gezin en mijn ouders bij mijn oma hutspot gegeten en zijn daarna lekker naar huis gegaan. Ik heb dus niet gesport.

 

Dinsdag 3 oktober 2017

Dinsdag was het 3 oktober, de dag van Leidens Ontzet. De dag dat je als Leidenaar gewoon door de stad moet lopen. Dus behalve dat ik veel door de stad heb gewandeld heb ik niet gesport. Volgens mijn stappenteller hadden we wel meer dan 14.000 stappen gezet 😉

 

Woensdag 4 oktober 2017

Behalve babyzwemmen heb ik vandaag wederom niet gesport.

 

Donderdag 5 oktober 2017

Het wordt een beetje eentonig, maar donderdag heb ik ook niet gesport.

 

Vrijdag 6 oktober 2017

Vrijdag kwam ik erachter dat ik zondag de Glibbertreel door Leiden moest hardlopen. Dat was ik vergeten en ik had ook helemaal niet getraind. O jeetje. Daarom ben ik vrijdag maar een trainingsrondje gaan lopen. Ik liep een rondje van 5,01 km.

 

Zaterdag 7 oktober 2017

Zaterdag was het heel erg regenachtig, daarom heb ik niet gereden met Iros.

 

Zondag 8 oktober 2017

Tijd voor de Glibbertreel! Een hardloopparcours, maar vooral een funrun. Door de mooie stad Leiden en ook door gebouwen en cafés en langs allemaal mooie plekken.

Een route van 6,5 km en vooraf had ik er geen zin in. Maar ik ben blij dat ik toch heb meegedaan. Het was een super leuke run en ik heb hem helemaal uit kunnen lopen.

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Door Leidens Ontzet niet heel actief, maar wel actief genoeg vind ik. Tot volgende week!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*