Mijn sportdagboek nr. 31

Categories Sporten

Ook deze week probeerde ik weer sportief actief te zijn. Het ging me redelijk goed af. Dat moet ook wel. Want komende week is het Bitterballentoernooi waar ik zelf in de organisatie zit. En ik speel mee. Dus dan moet ik wel fit zijn.

 

Maandag 9 oktober 2017

Maandag was de dag na de Glibbertreel. Dus ik gunde mezelf een datje rust.

 

Dinsdag 10 oktober 2017

Dinsdag ging ik tennissen met mijn schoonvader en mijn teammaatjes. Ik speelde werkelijk waar dramatisch. Dus het is maar goed dat ik even heb gespeeld voor het toernooi.

 

Woensdag 11 oktober 2017

Woensdag gaf ik mezelf een avondje vrij.

 

Donderdag 12 oktober 2017

Ik dacht dat Rick donderdag zou gaan sporten, dus had ik mezelf een avondje vrij gepland. Uiteindelijk ging Rick ook niet en keken we lekker samen TV. Ook wel eens fijn.

 

Vrijdag 13 oktober 2017

Vrijdag ging ik met mijn maatje Carlijn tennissen. We gaan samen spelen in het Bitterballentoernooi en konden allebei wel wat training gebruiken. Het ging gelukkig wel lekker dit keer.

 

Zaterdag 14 oktober 2017

Zaterdag heb ik weer lekker een blokje om gereden met Iros. Vanwege rugklachten kon ik helaas niet zo ver. Maar toch was het fijn.

Zondag 15 oktober 2017

Zondag was het weer een tennis trainingsdagje. Ik speelde met Joost, een vriend waar ik ook mee ga spelen tijdens het toernooi, tegen Rick en Kelvin. Rick is veel beter dus we wonnen niet. Maar het was wel een goede training.

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Zoals jullie zien ben ik lekker aan het tennissen. Komende week is het toernooi dus dan staat er ook veel tennis op het programma.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*