21 juni

Mijn sportdagboek nr. 38

Sporten , , , , , , , ,

Afgelopen week was Fay 6 weken oud. Dus het was 6 weken geleden dat ik ben bevallen. Dat betekende dat ik weer mocht gaan sporten en dat heb ik dan ook gedaan. Die zwangerschapskilo’s raak je immers niet zomaar kwijt. 😉

 

Maandag 11 juni 2018

De eerste dag van de week ben ik gelijk van start gegaan. Ik ben begonnen met de oefeningen uit het My Killerbody Back in shape boek van Fayah. Ik deed de trainingen van fase 1 dag 1 en ik had het zwaar. Vooral met het planken en de wall sit.

 

Dinsdag 12 juni 2018

Dinsdag had ik spierpijn en heb ik verder ook niet getraind.

 

Woensdag 13 juni 2018

Woensdag was het tijd voor dag 2 van trainingsfase 1. Dit keer waren het veel oefeningen met dumbels. Dit hield ik beter vol dan de trainingen van maandag.

Donderdag 14 juni 2018

Donderdag had ik wederom spierpijn en heb ik niet getraind.

 

Vrijdag 15 juni 2018

Vrijdag was het tijd voor dag 3 van trainingsfase 1. Trainingsfase 1 bestaat overigens uit 3 trainingsdagen en 1 dag waarop je moet visualiseren. Dag 3 moest ik o.a. touwtjespringen. De trainingen gingen wel goed.

 

Zaterdag 16 juni 2018

Zaterdag startte ik met de Back in Shape trainingen van Mom in Balance. Van de trainster hoorde ik direct dat ik deze week een paar oefeningen heb gedaan die ik beter niet kon doen. Touwtjespringen mag bijvoorbeeld pas na 12 weken na je bevalling. Oeps! Ik hoop maar dat het nog geen kwaad kan. De oefeningen bij back in shape waren goed te doen en het is fijn om onder begeleiding te kunnen trainen zodat je niets doet wat je niet mag.

 

Zondag 17 juni 2018

Zondag heb ik lekker weer gerelaxt. Ik wilde eigenlijk de visualisatiedag doen, maar dat heb ik overgeslagen.

 

Dit was dus mijn eerste sportweek. Ik heb iets te enthousiast gedaan, dus de komende week houd ik er rekening mee dat sommige oefeningen nog niet mogen.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*