26 juli

Mijn sportdagboek nr. 43

Sporten , , , , , , , , , ,

Deze week heb ik voorzichtig het sporten weer opgepakt om te kijken hoe het ging met mijn knie. Hoe dat ging? Kijk zelf maar.

 

Maandag 16 juli 2018

Maandag besloot ik mijn buikspieren te gaan trainen. Ik voelde me namelijk nogal een papzak. Ik deed de video van Jessica Smith die je hierboven ziet. Een fijne video van 10 minuten. Ik wil dit elke dag gaan doen. Maar dat is deze week niet gelukt 😉

 

Dinsdag 17 juli 2018

Dinsdag heb ik niet gesport. Ik was moe van de hele dag dus het kwam er niet van.

 

Woensdag 18 juli 2018

Ondanks mijn goede voornemen heb ik woensdag ook niet gesport.

 

Donderdag 19 juli 2018

Donderdag heb ik de training van My Killerbody Back in Shape gedaan. Ik deed de training van dag 1. Om te kijken hoe het ging met mijn knie. En het ging eigenlijk best wel goed. Dus dat stemde mij gerust en ik ben blij dat ik getraind heb.

 

Vrijdag 20 juli 2018

Vrijdag heb ik niet gesport omdat ik wilde kijken hoe het met mijn knie ging na een dag trainen.

 

Zaterdag 21 juli 2018

Zaterdag heb ik weer mee gedaan met de Back in Shape training van Mom in Balance. Dat ging ook goed, dus mijn knie gaat de betere kant op. Ik moest sommige oefeningen wel anders doen omdat het niet ging met mijn knie. Maar toch kon ik meedoen en dat was fijn.

 

Zondag 22 juli 2018

Zondag heb ik dag twee van MKBM gedaan. Ik vond dat het nodig was en omdat het donderdag goed ging durfde ik het wel aan. Het was een pittige, maar fijne training.

 

Dit was mijn sportdagboek van afgelopen week. Zoals jullie kunnen zien heb ik het sporten voorzichtig weer opgepakt. En het ging goed. Dat stemt mij gerust voor de komende week. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*