3 augustus

Mijn sportdagboek nr. 44

Sporten , , , , , , , , , , ,

Weer in shape komen na je bevalling gaat niet zomaar. Daar moet je hard voor blijven trainen. Iets wat wegens mijn blessure even niet ging, maar wat ik nu weer meer opgepakt heb. Ook afgelopen week.

Maandag 23 juli 2018

Maandag besloot ik om weer met een video mijn buikspieren te gaan trainen. Deze video vind ik heel fijn.

 

Dinsdag 24 juli 2018

Dinsdag deed ik dag 1 van fase 2 van het Killerbody boek van Fayah. Erg pittige training!

 

Woensdag 25 juli 2018

Woensdag besloot ik het zwemmen weer op te pakken. Ik zwom weer een half uur baantjes met mijn moeder. Ik voelde de training van de dag ervoor wel. Jeetje, wat een spierpijn in mijn benen. Toch was het zwemmen erg fijn.

 

Donderdag 26 juli 2018

Donderdag was het super warm, echt boven de 30 graden. De hittegolf. Ik wou eigenlijk trainen, maar dat was wegens de warmte in ons huis echt niet te doen.

 

Vrijdag 27 juli 2018

Vrijdag zijn we met de kleintjes gezellig naar het zwembad geweest. In ons huis was het zo warm dat trainen echt niet ging. Mooi excuus om niet te sporten.

 

Zaterdag 28 juli 2018

Zaterdag had ik samen met Carlijn mijn eerste tenniswedstrijd van een tennistoernooi. Het werd een pittige pot van drie sets. Helaas hebben wij het een beetje laten liggen en dus verloren. Maar het was wel een mooie sportieve bezigheid.

 

Zondag 29 juli 2018

Eigenlijk moest ik zondag ook tennissen maar die wedstrijd is verplaatst. Dus ik had een vrije dag en heb daarvan genoten door o.a. te varen.

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Ik heb niet elke dag getraind, maar ben wel actief geweest en dat is goed. Komende week moet ik weer gaan werken. Daar zie ik wel echt tegenop. Maar ik blijf erbij ook sporten en hou me er aan vast dat ik altijd snel thuis ben en snel weer bij mijn meisjes ben.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*