8 maart

Mijn Sportdagboek nr. 57

Sporten , , , , , , , , , , , , , , ,

Vorige week vertelde ik dat ik een zeer sportieve week achter de rug had. De afgelopen week heb ik wederom niet stil gezeten! Maar, ik was tussendoor ook nog jarig.

 

Maandag 25 februari 2019

Maandag heb ik weer de oefeningen van de fysio gedaan. Ze gingen goed, alleen de walking lunges zijn het nog niet helemaal. Ik heb dan moeite met mijn evenwicht.

Dinsdag 26 februari 2019

Dinsdag was ik jarig en zijn we gezellig naar de Efteling geweest! Ik heb niet gesport.

Woensdag 27 februari 2019

Woensdag ben ik met mijn moeder wederom baantjes gaan zwemmen. Een half uur lang aan een stuk door. Dat was fijn, want ik heb de laatste tijd een beetje last van mijn rug en met zwemmen maak ik mijn rug los.

 

Donderdag 28 februari 2019

Donderdag heb ik wederom de oefeningen van de fysio gedaan. Ik de hip trust voelde een beetje zwaar.

Vrijdag 1 maart 2019 

Vrijdag trainde ik weer bij de fysio. Ik had een beetje spierpijn in mijn billen van het trainen de dag ervoor. Mijn fysio gaf ook aan dat ik beter niet twee dagen achter elkaar krachttraining kan doen. Ik moet mijn trainingen dus iets beter plannen en kan op donderdag beter geen krachttraining doen.

 

Zaterdag 2 maart 2019

Zaterdag was het weer tijd voor een fijne Mpower training. Ik was alleen best wel moe en had het gevoel dat mijn energie niveau niet je van het was. Toch ging het naar mijn idee redelijk, al ben ik gewoon niet snel zijwaarts door de ladder. 😉

 

Zondag 3 maart 2019

Zondag was een lekkere rustdag.

 

Zoals jullie zien heb ik afgelopen week weer vijf dagen getraind. Ik merk nu ook weer dat ik kilo’s verlies. Dat is fijn! Nog 2 kilo en ik ben weer op gewicht. Maar eigenlijk wil ik iets meer kwijt.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*