4 maart

Cowboysbag The Little Bag Black

Fashion , , , , , , , , , , ,

Ik heb een nieuwe tas en daar ben ik zo blij mee dat ik er een blog over schrijf. Het is namelijk zo’n lange tijd geleden dat ik een nieuwe tas heb gekocht , dat het wel weer eens tijd werd. Daarnaast vind ik mijn tas ook gewoon super mooi. Welke vrouw wordt er nu niet blij van een nieuwe tas?

 

Cowboysbag The Little Bag

Mijn nieuwe tas is er een van het merk Cowboysbag. Jullie vast wel bekend. Het bekendste model van Cowboysbag is The Bag. Een modieuze maar tegelijkertijd tijdloze tas die super stevig en praktisch is, gemaakt van stevig leer en met een nonchalant-stoere uitstraling. Dit model zie je dan ook veel op straat. Ik vond dit een mooi model tas, maar te groot voor mij. Gelukkig was daar The Little Bag!

The Little Bag

The Little Bag ziet er qua uiterlijk hetzelfde uit als The Bag, maar dan zoals de naam al doet vermoeden: kleiner. Perfect vind ik! De tas heeft handvaten en een lang hengsel om de tas om je schouder te hangen.

Ik was op zoek naar een tas met een voorvakje omdat dat me handig leek voor mijn sleutels. Een schouderhengsel is wat mij betreft ook een must, want ik hang altijd mijn tas over mijn schouder. Daarnaast wilde ik graag een zwarte, leren tas en dat is ook gelukt.

Ondanks dat deze tas The Little Bag wordt genoemd, vind ik hem absoluut niet klein. Ik gebruik hem nu dagelijks en ik kan met gemak al mijn spullen erin kwijt.

De tas voelt ook stevig aan, het is echt kwaliteitsleer. Daar betaal je uiteraard ook voor. Maar ik vind het iedere euro meer dan waard. Doordat het een zwarte, leren tas is, is de tas ook goed te combineren bij verschillende outfits. Zowel casual als wat netter. Perfect!

Jullie begrijpen het: ik ben heel erg blij met mijn nieuwe tas. Ik heb hem nu al een aantal weken in gebruik en hij bevalt me prima. Mocht je nog op zoek zijn naar een mooie, compacte, leren tas dan kan ik je deze zeker aanraden!

Samenvatting

Product: The Little Bag
Merk: Cowboysbag
Verkrijgbaar: Diverse webshops
Prijs: € 109,95
Cijfer: 10

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*