8 mei

Mijn Sportdagboek nr. 66

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Afgelopen week was ik een beetje ziek. Een virusje wat al een tijdje heerst hier in huis. Rick, Liz en Fay zijn allemaal al ziek geweest en nu was ik ook aan de beurt.

 

Maandag 29 april 2019

Maandag doe ik normaal mijn krachttraining. Maar ik voelde me afgelopen maandag niet fit en eigenlijk gewoon ziek. Ik ben vroeg naar bed gegaan.

Dinsdag 30 april 2019

Dinsdag was Fay jarig, maar helaas waren we allemaal ziekjes. Toch heb ik ’s avonds wel mijn krachttraining gedaan. Ik wou namelijk niet weer niets doen.

Woensdag 1 mei 2019

Woensdag voelde ik me weer niet goed en heb ik niet getraind.

 

Donderdag 2 mei 2019

Donderdag voelde ik me weer iets beter. Maar ik besloot toch rust te nemen.

Vrijdag 3 mei 2019

Vrijdag had ik weer competitie. De eerste wedstrijd verloor ik helaas net aan. Terwijl ik drie keer de wedstrijd in mijn voordeel had kunnen beslissen. Daar baal ik echt van. Maar gelukkig won ik de tweede wedstrijd wel en kon ik toch met een goed gevoel naar huis.

Zaterdag 4 mei 2019

Zaterdag deed ik ’s ochtends weer mee met Mpower van Mom in Balance. Ik merkte alleen dat ik niet fit was. Voor mijn gevoel ging alles te traag. Daarna ben ik lekker een ritje met Iros gaan maken.

Zondag 5 mei 2019

Zondag heb ik niet getraind en lekker bevrijdingsdag gevierd.

 

Dit was mijn sportweek afgelopen week. Doordat ik ziek was heb ik een stuk minder gesport dan normaal. Gelukkig ben ik weer aardig opgeknapt en kan ik er deze week weer tegenaan.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*