16 mei

Mijn Sportdagboek nr. 67

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week ging ik er weer sportief goed tegenaan. Ik heb bijna elke dag wel iets aan sport gedaan. Maar ik merk dat ik wel weer meer op mijn eten moet gaan letten. Ik heb de teugels iets laten vieren en dat moet ik niet te vaak doen. 🙂

Maandag 6 mei 2019

Maandag deed ik thuis weer mijn krachttraining. Ik heb het gewicht iets verzwaard, maar kon het toch prima aan. Leuk om te merken dat ik sterker ben geworden.

 

Dinsdag 7 mei 2019

Dinsdag deed ik mijn nieuwe hardloopschema, waarbij ik langer achter elkaar moet lopen en dus ook een langere afstand. Het ging goed, ik voelde de terugweg een beetje mijn bilspieren. Maar dat is niet zo gek, aangezien ik de dag ervoor krachttraining heb gedaan.

 

Woensdag 8 mei 2019

Woensdag deed ik weer mijn krachttraining. Ik besloot vroeg te gaan trainen want wou graag Ajax kijken. De training ging goed, de wedstrijd van Ajax zoals jullie weten wat minder. Ik werd er echt verdrietig van.

Donderdag 9 mei 2019

Donderdag heb ik mezelf een rustdag gegeven.

 

Vrijdag 10 mei 2019

Vrijdag mocht ik weer competitie spelen en daar had ik veel zin in. Het ging ook goed, terwijl we een sterke tegenstander hadden. Ik heb alles gewonnen en mijn teamgenoten ook. Dus we staan nog steeds op plek 1.

 

Zaterdag 11 mei 2019

Zaterdag deed ik weer Mpower en het was een pittige, intensieve training. Maar wel zo eentje die na afloop heel goed voelt. Dat je echt het gevoel hebt dat je goed aan je lichaam hebt gewerkt. Begrijpen jullie wat ik bedoel? Ik werd er in ieder geval blij van. Daarna ben ik nog een ritje gaan maken met Iros. Hij heeft last van een hoefzweer, dus hij mag alleen stappen. Maar het was een prima ritje.

 

Zondag 12 mei 2019

Zondag vond ik dat ik lekker Moederdag mocht vieren zonder te sporten dus ik heb niets gedaan op sportief gebied en ben lekker verwend met mooie cadeautjes.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Ik heb zoals jullie zien vijf dagen sportief gedaan en twee dagen gerust. Een mooi en goed overzicht als je het mij vraagt.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*