6 juni

Mijn Sportdagboek nr. 70

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Het 70e sportdagboek alweer. Het gaat snel, op naar de 100! Afgelopen week was wel een minder sportief weekje dan gebruikelijk…

 

Maandag 27 mei 2019

Maandag deed ik weer mijn krachttraining waarbij ik de training begon met 1:30 min touwtje springen. Dat ging goed!

 

Dinsdag 28 mei 2019

Dinsdag deed ik weer mijn looptraining. Dat is hardlopen waarbij ik krachtsoefeningen tussendoor moet doen. Ik liep 7,08 km en dat is in tijd als volgt verdeeld:

Looptraining 2

6 min hardlopen -> dan lunges naar sterk staan
8 min hardlopen -> dan knieheffen
6 min hardlopen -> dan zijwaarts heup 10x bdz
8 min hardlopen -> dan lunges naar sterk staan
6 min hardlopen -> dan knieheffen
8 min hardlopen -> dan zijwaarts heup 10x bdz
+ nog 4 min extra hardlopen omdat ik niet goed uitkwam

Na de looptraining was ik best wel stuk, maar ook voldaan! Ik liep mooi wel 7 km!

 

Woensdag 29 mei 2019

Woensdag voelde ik me zo ontzettend moe dat ik niet heb getraind.

 

Donderdag 30 mei 2019

Donderdag was het Hemelvaartsdag. Overdag zijn we naar Avifauna geweest en dat was erg leuk. Toen de kindjes op bed lagen wou ik thuis gaan trainen. Ik was ook begonnen: ik had al mijn foamroller gebruikt en zijpassen met een elastiek gedaan. Toen ik met de Hip Hitch begon kreeg ik ineens heel erg buikpijn en werd ik helemaal ziek. Ik viel er bijna van flauw. Ik ben direct gestopt met trainen en op bed gaan liggen. Het ging namelijk echt niet goed.

 

Vrijdag 31 mei 2019

Vrijdag was eigenlijk de laatste dag van de competitie. Maar iemand uit mijn team werd ineens ziek en we konden geen vervanger vinden. Dus hebben we in overleg met de tegenstander de wedstrijd verzet naar volgende week.

 

Zaterdag 1 juni 2019

Zaterdag zou ik eigenlijk naar Mpower en Iros gaan, maar ik ging ’s middags naar de Toppers in de Johan Cruijff ArenA. Dus ik besloot dat het verstandiger was om niet te sporten.

 

Zondag 2 juni 2019

Zondag was ik gevraagd om in te vallen bij een ander tennisteam wat kampioen kon worden. Het was super warm en ik had het best wel benauwd, maar ik heb wel mijn tenniswedstrijd gewonnen. Dus die punten waren binnen!

 

Dit was mijn sportweek. Doordat ik ziek werd heb ik een dag minder krachttraining gedaan en ook omdat ik naar de toppers ging. Komende week moet ik dat maar compenseren.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*