26 oktober

Mijn Sportdagboek nr. 86

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Als ik goed aan het sporten ben, merk ik dat ik beter in mijn vel zit. Ook voel ik mij fitter en minder schuldig als ik bijvoorbeeld een stukje chocolade eet. Daarom ben ik blij dat ik de afgelopen week weer lekker aan de slag ben gegaan.

Maandag 14 oktober 2019

Maandag besloot ik weer echt goed aan de slag te gaan. Ik vond dat ik al te lang bleef hangen bij week 1/3 en 2/4 van BBG dus ik koos ervoor om naar week 5 te gaan. Dat heb ik geweten. Dit was een pittige training. Maar wat een voldaan gevoel na afloop.

Dinsdag 15 oktober 2019

Na de pittige training van maandag, gaf ik mijzelf op dinsdag een welverdiende rustdag.

Woensdag 16 oktober 2019

Woensdag was het tijd voor de tweede training van week 5. Ook deze is behoorlijk pittig en sommige moest ik echt op mijn knieën doen. Maar wederom een voldaan gevoel na afloop! Wanneer zal ik ook in de spiegel resultaat gaan zien?

Donderdag 17 oktober 2019

Donderdag had ik wederom tennisles en het was een pittige training. Ik vind dat ik best wel goed kan tennissen, maar in de les ging het voor geen meter. Daar baalde ik enorm van. Wel was ik moe na afloop, dus het was qua conditie wel een goede training.

Vrijdag 18 oktober 2019

Vrijdag heb ik niet getraind, en ik had ook best wel spierpijn van de training van woensdag.

Zaterdag 19 oktober 2019

Zaterdag heb ik in tegenstelling tot normaal, niet gesport. Ik had namelijk mijn Mpower les omgeruild met de zondag en Iros was op wedstrijd.

Zondag 20 oktober 2019

Zondag deed ik een Mpower les bij een andere trainster. Dat heb ik gemerkt, want ik vond het erg pittig. Maar wel fijn. Daarna zou ik eigenlijk naar Iros gaan. Maar tijdens de wedstrijd is Iros geblesseerd geraakt. Ik kon dus niet met hem rijden en bij hem op ziekenbezoek geweest. Hij was zo zielig. 🙁 Helaas is hij pas over een half jaar weer hersteld.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Zoals jullie kunnen zien is hij wel lekker gevuld. Dat vind ik echt heel fijn. Tot volgende week!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*