17 oktober

Mijn Sportdagboek nr. 85

Sporten , , , , , , , ,

Op 30 september is mijn zwager overleden. Daar waren we allemaal erg verdrietig van. Ik kon mijzelf er dan ook absoluut niet toe zetten om te gaan sporten, vandaar dat er even geen sportdagboek online was verschenen. Maar inmiddels heb ik de draad weer aardig opgepakt en kan ik mijn sportieve activiteiten weer met jullie delen.

Maandag 7 oktober 2019

Maandag was ik nog steeds te moe om te sporten en heb ik niets gedaan.

Dinsdag 8 oktober 2019

Dinsdag besloot ik om weer aan de slag. te gaan. Ik deed de BBG Full Body Work-out van week 2 en ik vond het best pittig, maar wel fijn om weer aan de slag te gaan.

Woensdag 9 oktober 2019

Woensdag voelde ik me erg moe en heb ik niet gesport.


Donderdag 10 oktober 2019

Donderdag had ik voor het eerst sinds lange tijd weer tennisles. Er is een nieuwe tennisschool op onze club en de dame die les gaf vond ik erg goed lesgeven. Ik was zelfs een beetje moe aan het einde.

Vrijdag 11 oktober 2019

Vrijdag heb ik niet gesport omdat ik moe was.

Zaterdag 12 oktober 2019

Zaterdag deed ik weer een lesje Mpower. Het ging niet zo goed, maar dat zal komen doordat ik totaal niet fit was de afgelopen weken. Daarna ben ik lekker naar Iros gegaan.

Zondag 13 oktober 2019

Zondag heb ik mezelf een rustdag gegeven.


Dit was mijn sportweek van de afgelopen week. Niet heel actief zoals jullie zien, maar vanwege de situatie is dat wel logisch denk ik.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*