28 april

Mijn sportdagboek nr. 9

Sporten , , , , , ,

Deze week begon met Tweede Paasdag dus de week begon met veel eten en gezelligheid. Ik wil tijdens dat soort dagen niet teveel op mijn eten letten. Ik denk altijd: ik sport het er wel weer af. Dus ik moest aan de bak… maar of dat lukte?

Maandag 17 april

Vandaag was het Tweede Paasdag en heb ik dus niet gesport. We gingen met de familie bowlen, dus als je bowlen als een sport ziet heb ik dat wel gedaan!

 

Dinsdag 18 april

Tijd om te beginnen met week 9 van BBG. Een Leg day. Ik vond het zwaar, maar ook wel leuk om te doen. Ik kreeg tijdens het trainen al spierpijn!

 

Woensdag 19 april

Vanavond ging ik tennissen. Vrijdag moesten we weer competitie spelen dus ik vond het belangrijk om wel weer even te oefenen. Ik had gelukkig geen last meer van mijn pols, dus ik durfde het wel weer aan. Het trainen ging goed.

 

Donderdag 20 april

Vandaag heb ik weer baantjes gezwommen met mijn moeder. We zwommen weer 30 minuten lang schoolslag baantjes zonder te pauzeren.

 

Vrijdag 21 april

Vandaag moest ik weer tennissen voor de competitie. Het ging goed, al was ik behoorlijk nerveus en gefrustreerd omdat mijn spel niet helemaal ging hoe ik wilde. Desalniettemin heb ik wel allebei mijn wedstrijden gewonnen dus ik ben wel tevreden.

 

Zaterdag 22 april

Vandaag voelde ik in mijn benen dat ik twee lange wedstrijden had getennist. Ik voelde me ook wel een beetje moe dus ik heb niet gesport. Ik had eerst het plan om vandaag BBG te gaan doen, maar omdat we ook naar Bataviastad gingen heb ik dat plan maar laten varen.

Zondag 23 april

Vandaag heb ik weer lekker paardgereden op Iros. Ik deed een klein buitenritje dus ik besloot om zonder zadel te gaan rijden. Ook omdat ik te lui was om het zadel te pakken hihi. Het ging lekker, ik voelde het wel in mijn benen maar dat is alleen maar goed want dan train ik mijn benen gelijk.

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Qua BBG was dit wederom een slechte week, ik ga de komende week week 9 weer opnieuw doen. Ik zie aan mijn lichaam ook nog niet veel verschil en ik blijf hangen op een gewicht wat eigenlijk nog te zwaar is. Ik denk dus dat ik nu ook echt meer op mijn eten moet gaan letten. We gaan zien hoe de komende week gaat! Ik hou jullie op de hoogte.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*