4 mei

Mijn sportdagboek nr. 10

Sporten , , , , , , , ,

De afgelopen week was het de laatste week van april en het was Koningsdag. Mijn sportweek zag er daardoor een beetje anders uit dan normaal.

 

Maandag 24 april 2017

Ik ben de week weer goed begonnen met een hardlooprondje. Het ging echter niet zo lekker, mijn knieën deden een beetje zeer en ik had het gevoel dat ik niet vooruit kwam. Desondanks heb ik wel 6,24 km gelopen.

 

Dinsdag 25 april 2017

Tijd voor krachttraining en dus BBG. Ik deed weer BBG week 9 en dus een Leg training. Omdat ik thuis train moet ik sommige oefeningen wat aanpassen. In plaats van bench hops doe ik bijvoorbeeld split squats. De training ging wel lekker.

 

Woensdag 26 april 2017

Vandaag heb ik niet getraind. Liz had namelijk al twee dagen heel slecht geslapen waardoor ik ook slecht geslapen had. Ik voelde me behoorlijk moe en gaar dus ik gaf mezelf een rustdag. Wel heb ik ruim 2 uur met Liz gewandeld.

 

Donderdag 27 april 2017

Vandaag was het natuurlijk Koningsdag. Dus behalve wandelen in de stad heb ik niets gedaan.

 

Vrijdag 28 april 2017

Omdat ik vandaag geen tenniscompetitie had, heb ik een extra rondje hardgelopen. Ik liep 6,74 km en het ging best wel goed.

 

Zaterdag 29 april 2017

Ik wilde niet weer een week waarin ik BBG zou verslonzen. Dus heb ik vandaag een BBG training gedaan, ik koos ervoor om de abs training te doen ipv de arms. Ik vind een platte buik belangrijker dan gespierde armen hihi. Het ging redelijk, ik vond veel oefeningen wel echt heel zwaar.

 

Zondag 30 april 2017

Vandaag heb ik genoten van het heerlijke weer en niet getraind.

 

Ik ben redelijk actief geweest zoals jullie kunnen lezen. Waar ik wel van baal is dat ik 1 kg ben aangekomen. Terwijl het afvallen net zo makkelijk ging. Dit vind ik echt niet leuk, dus ik moet weer strenger gaan zijn voor mezelf. Tot de volgende week!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*