27 april

Kingsday look 2017

Make-up , , , , , , , , , , , , , ,

Op dagen zoals Koningsdag kun je leuk uitpakken met je make-up. Hoe leuk is het om de nationale kleuren Rood, Wit, Blauw en Oranje in je make-up te verwerken? Super leuk toch! Ik maakte deze leuke en toch draagbare make-up look voor jullie. Ik hoop dat jullie er inspiratie mee kunnen opdoen!

 

Producten

Voor deze look heb ik de volgende producten gebruikt.

Miss Sporty Mission Correction foundation

Als eerste een egale basis: dus foundation. Ik gebruikte Miss Sporty Mission Correction foundation.

 

NYC BB Radiance 001 Naturally Beige

Ik poeder foundation altijd af omdat ik snel glim. Bij deze look heb ik daar NYC BB Radiance voor gebruikt. Deze geeft een mooie, natuurlijke dekking.

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion Sin

Tijd om met de ooglook te beginnen. Als eerste natuurlijk oogschaduwbasis. Ik gebruikte Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Sin. Ik breng deze alleen langs mijn wimperrand aan.

 

88 palette

Als ik wil spelen met kleur gebruik ik altijd mijn 88 palette. Deze is voor deze Kingsday look ook echt perfect. Als eerste breng ik rood aan in mijn binnenste ooghoek, maar ik breng het alleen langs mijn wimperrand aan. Naast de rode kleur breng ik wit aan en tot slot blauw. Na de blauwe kleur breng ik een beetje oranje naast mijn ooghoek aan.

 

Rimmel Exaggerate eye liner

Eyeliner tijd! Ik breng zwarte eyeliner aan langs mijn wimperrand en eindig met een wing. Ik gebruik Rimmel Exaggerate eye liner in de kleur 001 Black.

 

Chanel Inimitable 77 Orange Touch

Tot slot mascara! Ik maak mijn Koningsdaglook compleet met oranje mascara. Als je dit to much vind kun je natuurlijk ook zwarte mascara gebruiken. Ik gebruik Chanel Inimitable 77 Orange Touch.

 

Close-up ooglook

Om jullie goed de ooglook te laten zien, hierbij een close-up van mijn ogen.

Vervolg producten

Dit zijn de overige producten die ik voor deze look heb gebruikt.

 

Miss Sporty Tan Up your world bronzing powder

Ik shape mijn gezicht altijd een beetje. Ik gebruik bij deze look daarvoor Miss Sporty Tan Up your world bronzing powder.

 

Chanel 65 Espiègle blush

Bij een Koningsdaglook hoort een peachy blush vind ik. Daarom heb ik als blush Chanel 65 Espiegle aangebracht.

 

Miss Sporty 200 My Favorite Pink

Omdat de ooglook niet heel opvallend is (vind ik), kun je een knalkleurtje op je lippen aanbrengen. Oranje lippenstift is wel cool, maar ik koos voor een lipstick van Miss Sporty in de kleur 200 My Favorite Pink.

 

Close-up lippen

Dit is een close-up van mijn lippen.

 

De uiteindelijke look

Dit is hoe de uiteindelijke look eruit ziet. Erg feestelijk, vrolijk en helemaal in de nationale kleuren. Ik kom er net achter dat ik vergeten ben highlighter aan te brengen. Toch vind ik de look er mooi uit zien. Maar mocht je glans missen, breng dan op je jukbeenderen nog highlighter aan.

Dit was mijn Koningsdaglook voor 2017. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te bekijken en er inspiratie mee hebben opgedaan. Fijne Koningsdag allemaal!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*