21 november

Mijn Sportdagboek nr. 90

Sporten , , , , , , , ,

Nadat ik vorige week weinig had gesport, besloot ik deze week weer wat beter mijn best te doen. Of dat is gelukt? Lees en oordeel zelf maar 😉

Maandag 11 november 2019

Maandag was het weer de hoogste tijd om thuis aan krachttraining te gaan doen. Ik deed de BBG training van week 9 dag 1 die volledig in het teken staat van ‘Legs’. De training was dan ook best wel pittig. Maar daardoor voelde ik me wel voldaan.

Dinsdag 12 november 2019

Dinsdag heb ik niet gesport. Ik had best wel spierpijn.

Woensdag 13 november 2019

Woensdag ben ik begonnen bij mijn nieuwe Mpower groepje. Ik deed altijd op zaterdag Mpower, maar ik kwam tot de conclusie zaterdag niet goed uitkomt voor mij. Ik moest te vaak afzeggen vanwege bijvoorbeeld een tennistoernooi en ik wil in het weekend gewoon liever bij mijn gezin zijn. Dus toen deze nieuwe groep werd opgericht op de woensdag avond was ik heel blij en heb ik me gelijk aangemeld.

De training ging goed, wel voelde ik nog behoorlijke spierpijn van mijn training van maandag. Gelukkig heb ik alles wel gewoon mee kunnen doen. Cardio oefeningen vind ik het zwaarste, ik doe eigenlijk liever krachttraining (logisch ook).

Donderdag 14 november 2019

Donderdag had ik eindelijk weer tennistraining. Dit keer gingen we de backhand trainen. Dat vind ik altijd wel een dingetje al vond ik het helemaal niet zo slecht gaan. Wie weet word ik ooit nog eens een echte kampioen haha.

Vrijdag 15 november 2019

Vrijdag heb ik niet getraind.

Zaterdag 16 november 2019

Zaterdag heb ik ook niet getraind.

Zondag 17 november 2019

Zondag heb ik ook niet getraind.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Omdat ik nu op zaterdag geen Mpower meer doe, is het wel een krachttraining minder per week. Ik merk dat ik heel bang ben dat ik dat aan mijn lijf ga merken. Dus ik ga proberen om misschien weer een extra dagje thuis te trainen. We gaan zien of dat komende week lukt. Sportieve week toegewenst allemaal!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*