18 november

MAC Brave lipstick

Beauty, Make-up, Review , , , , , ,

Hudsons Bay gaat weg uit Nederland. Persoonlijk vind ik dat best wel jammer. Ik hou wel van een winkel met wat meer luxe producten en ook een luxe uitstraling. Maar helaas, Hudsons Bay heeft het in Nederland niet gered.

Een voordeel aan het feit dat Hudsons Bay weggaat, is dat er in alle winkels opheffingsuitverkoop is. Dat betekent dat je onder andere mooie beautyproducten met korting kunt scoren. Ik besloot de winkel eens in te lopen en te kijken bij de MAC corner. Daar ben ik geslaagd, want ik kocht er een mooie lipstick in de kleur Brave.

Brave is een mooie nude tint waar ook wel een roze ondertoon in te ontdekken is. De lipstick zit in een mooie, zwarte, kogelvormige huls met in het zilver de opdruk MAC. Bijna alle lipsticks van MAC zien er zo uit.

Het pigment van de lipstick vind ik erg goed. De finish is ‘satin’, wat ik een beetje omschrijf als een heel licht glansje. Tegen het matte aan. Dat vind ik eigenlijk wel beter dan mat, want bij matte lipsticks zien mijn lippen er droog uit vind ik.

Swatches

Tijd om te laten zien hoe de kleur er op mijn lippen uit ziet.

Op bovenstaande foto zie je mijn lippen zonder lipstick. Zo kun je goed de natuurlijke kleur van mijn lippen zien.

Op deze bovenstaande foto heb ik de lipstick aangebracht. Ik heb dit gewoon vanuit de huls gedaan, zonder kwastje. Zoals je ziet is de lipstick goed gepigmenteerd. Hij smeert ook makkelijk uit.

Op bovenstaande foto kun je zien hoe de lipstick er full face uit ziet. Deze foto is meteen een sneek peak van een FOTD die binnenkort online komt. 😉 Zoals jullie kunnen zien is deze lipstick prima geschikt om iedere dag te dragen. Ik draag hem zelf dan ook al een aantal dagen.

Conclusie

MAC Brave is een fijne lipstick die goed gepigmenteerd is en makkelijk over je lippen uitsmeert. Het is een mooie nude kleur met roze ondertoon die dagelijks gedragen kan worden.

Samenvatting

Product: Brave Lipstick
Merk: MAC
Verkrijgbaar: Online en bij diverse parfumerieën
Prijs: € 19,50
Cijfer: 9

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*