12 december

Mijn Sportdagboek nr. 93

Sporten , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week was het natuurlijk Sinterklaas. Ik vind Sinterklaassnoepgoed zoals kruidnootjes en chocoladeletters zo lekker! Maar ik heb ook gewoon gesport, want dat snoep moet er natuurlijk ook af gesport worden.

Maandag 2 december 2019

Maandag pakte ik de BBG training weer op. Ik deed de abs training van week 10 & 12 en die was behoorlijk pittig. Ik voelde mijn buikspieren tijdens het trainen gewoon protesteren!

Dinsdag 3 december 2019

Dinsdag heb ik niet gesport.

Woensdag 4 december 2019

Woensdag deed ik weer Mpower en we kregen een speciale training die in het teken stond van Sinterklaas. Er zaten veel burpees in, leuk voor mij ;-). Maar het was wel een goede training.

Donderdag 5 december 2019

Donderdag heb ik Sinterklaas gevierd en dus niet gesport.

Vrijdag 6 december 2019

Vrijdag heb ik niet gesport.

Zaterdag 7 december 2019

Zaterdag heb ik ook niet gesport.


Zondag 8 december 2019

Zondag moest Rick tennissen en toen besloot ik te trainen terwijl de meisjes sliepen. Ik deed de Legs training van BBG week 10 & 12. Jeetje, die is zwaar! Maar het voelde zo goed om te trainen zodat ik toch genoeg gesport heb deze week.

Dit was mijn sportweek tijdens Sinterklaas. Ik heb zoals jullie zien wel wat gedaan en dat vond ik weer fijn. Op naar volgende week!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*