16 december

MAC Lucky Stars Kit Vibrant Lipstick

Beauty, Make-up, Review , , , , , , , , ,

Afgelopen Sinterklaas ben ik enorm verwend met een super leuk lipstick setje van MAC, namelijk de: Lucky Stars Kit Vibrant Lipsticks uit de kerstcollectie van 2019.

MAC Lucky Stars Kit Vibrant Lipstick

De MAC Lucky Stars Kit Vibrant Lipstick bevat drie mini lipsticks in mooie, opvallende kleuren. Er is ook een set met neutrale kleuren, maar ik heb deze set van Sinterklaas gekregen. De lipsticks zitten verpakt in een super leuk etuitje die je tegemoet schittert door alle glitters. Aan de rits, zitten twee sterren. Deze etui is op zichzelf al leuk om mee te nemen in je handtas.

De lipsticks zelf hebben zwarte, kogelvormige hulzen en zijn bedrukt met paarse sterren. Zoals ik al eerder zei: dit zijn mini’s, ze zijn dus iets kleiner dan de normale lipsticks van MAC.

Ik heb dus de set ontvangen met de drie felle kleuren. De kleuren die in mijn setje zitten zijn:

  • Ruby Woo (rood)
  • A Star Walks Into A Bar (paars)
  • Cosmic Comic (Nude)

Swatches

Tijd om de kleuren aan jullie te laten zien.

Om een goed beeld te kunnen geven van de kleuren op mijn lippen, begin ik met een foto van mijn lippen zonder lipstick, zowel full face als ingezoomd.

Ruby Woo

Ruby Woo is een matte, rode kleur. Volgens mij zit deze ook in het standaard assortiment van MAC. Het is een bekende kleur die door vele geliefd is. Het aanbrengen vond ik niet zo makkelijk gaan. De stick glijd niet makkelijk over mijn lippen heen. Wel is het pigment goed en hij blijft goed zitten.

A Star Walks Into A Bar

A Star Walks Into A Bar is een paarse kleur. De kleur gleed makkelijk over mijn lippen heen met het aanbrengen. Het is een kleur die je echt moet durven dragen. Ik denk niet dat iedereen hiermee over straat durft. Wel is het een echte, stoere kleur. Het maakt je look meteen af.

Cosmic Comic

Ondanks dat dit setje volgens de omschrijving felle kleuren bevat, vind ik Cosmic Comic best wel naar het nude neigen. Op mijn lippen in ieder geval wel. Deze kleur bracht gemakkelijk aan op mijn lippen, de stick gleed er soepel over heen. De kleur voelt ook zacht aan op mijn lippen. Dit kleurtje vind ik echt heel mooi om dagelijks te dragen. Hij past bijna overal bij.

Conclusie

MAC Lucky Stars Kit Vibrant Lipstick is een leuk setje voor iedere make-up liefhebber. Misschien leuk om te geven als kerstcadeau? Het bevat mooie lipsticks om lekker mee te combineren en experimenteren. Ik ben er erg blij mee en ik denk dat jullie de kleuren nog wel vaker voorbij gaan zien komen.

Samenvatting

Product: Lucky Stars Kit Vibrant Lipstick
Merk: MAC
Verkrijgbaar: Online bij MAC en o.a. bij Douglas
Prijs: € 32,50
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*