10 november

Miss Sporty Matte oogschaduw mono’s

Make-up, Review , , , , ,

Ik denk dat elk meisje wel een product van Miss Sporty in haar make-up stash heeft. Dit merk is namelijk lekker budget en het ziet er leuk uit. Voor mij was Miss Sporty een van de eerste merken die ik in mijn make-up stash had. Ik vind het dan ook erg leuk om te zien dat dit merk nog steeds bestaat en nog steeds nieuwe producten maakt.

 

Een paar maanden geleden kreeg ik van een PR bureau drie matte mono oogschaduws van Miss Sporty opgestuurd. Deze mocht ik als ondersteuning gebruiken bij de review van een ander product. Maar omdat ik het leuk vind om ook apart aandacht aan deze producten te besteden, review ik de mono oogschaduwkleuren vandaag voor jullie.

 

Miss Sporty Make Up Your World Matte oogschaduw

Deze matte oogschaduwkleurtjes zitten verpakt in ronde, plastic doosjes waarop aan de voorkant de merknaam van Miss Sport gedrukt staat. De doosjes zijn transparant waardoor je direct de oogschaduwkleur ziet. In de oogschaduw zit een patroontje gedrukt wat ervoor zorgt dat de oogschaduws op kleine discobollen lijken vind ik.

 

Zoals alle producten van Miss Sporty is ook de prijs van deze matte oogschaduwkleuren heel vriendelijk, namelijk: € 1,99. Ik heb drie kleuren ontvangen om te gebruiken. Ik zal ze een voor een reviewen.

 

Miss Sporty Matte 125 Nude

Ik begin met de lichtste kleur: 125 Nude. Dit is op het oog het perfecte kleurtje om aan te brengen in je binnenste ooghoek en op je wenkbrauwbot. Maar je kan hem ook als basiskleur gebruiken.

Helaas is het pigment van deze kleur niet fantastisch. Ik heb echt hard met mijn vinger op de kleur moeten wrijven om er wat vanaf te krijgen voor deze swatch. Jammer.

 

Miss Sporty Matte 124 Sentimental

Sentimental is een lief roze kleurtje wat makkelijk te combineren is met andere kleuren. Ik zou deze ook in mijn binnenste ooghoek gebruiken of over mijn bewegende ooglid heen bij een eyeliner look.

Helaas is ook het pigment van Sentimental niet om over naar huis te schrijven. Ik krijg slechts een licht roze waasje op mijn hand bij het swatchen.

 

Miss Sporty Matte 123 Chocolate

Tot slot de bruine kleur die de toepasselijke naam Chocolate draagt. Een mooie, matte bruine kleur die ik persoonlijk elke dag wel zou dragen.

Het pigment van Chocolate is beter. De bruine kleur geeft wel voldoende af om goed op de foto te krijgen en ik heb er niet veel moeite voor hoeven doen.

 

Conclusie

De matte mono oogschaduwkleuren van Miss Sporty zien er leuk uit maar ze geven helaas niet veel pigment af. Al vind ik Chocolate wel prima scoren op dat gebied. De prijs is in ieder geval erg vriendelijk. Dus begin je net met make-up dan zijn deze oogschaduwkleurtjes leuk om aan te schaffen. Maar swatch ze wel even vooraf in de winkel voordat je ze aanschaft. Zo kom je in ieder geval met goede kleurtjes thuis.

Samenvatting

Product: Matte oogschaduw mono’s
Merk: Miss Sporty
Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen
Prijs: € 1,99
Cijfer: 5

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*