15 november

FOTD Miss Sporty, NYC en Dior

Make-up , , , , , , , ,

Van een PR bureau ontving ik een tijdje geleden een pakketje met daarin een aantal producten van Miss Sporty en de nieuwe NYC Big Bold False Lash mascara. Van die laatste zal binnenkort een review online verschijnen. Maar omdat er zoveel leuke producten in het pakketje zaten besloot ik er een FOTD mee te maken. Op die manier laat ik direct aan jullie zien hoe je de producten kunt gebruiken.

 

Producten

Voor deze look heb ik gebruik gemaakt van de volgende producten. Ik had even geen zin in foundation of bb cream, dus die stap heb ik overgeslagen.

 

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti Aging

Om de oogschaduw de hele dag goed op zijn plek te houden heb ik eerst oogschaduwbasis aangebracht. Hiervoor heb ik Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Anti Aging gebruikt.

 

Miss Sporty 123 Chocolate (€ 1,99)

Daarna was het tijd voor de oogschaduw. Als eerste heb ik Miss Sporty 123 Chocolate aangebracht in mijn buitenste ooghoek en een beetje in mijn crease. Ik heb de buitenste ‘V’ hiermee dus ingekleurd.

 

Miss Sporty 124 Sentimental (€ 1,99)


Daarna heb ik de roze kleur Miss Sporty 124 Sentimental aangebracht over mijn bewegende ooglid.

 

Miss Sporty 125 Nude (€ 1,99)

Tot slot heb ik Miss Sporty 125 node aangebracht in mijn binnenste ooghoek en een beetje op mijn wenkbrauwbot. daarna heb ik nog wat van Chocolate geblend in mijn crease.

 

Conclusie Miss Sporty matte mono oogschaduw kleuren

De oogschaduwkleuren van Miss Sporty zien er leuk uit, maar het pigment is niet fantastisch. Ik heb de kleuren nu droog aangebracht en de intensiteit is dan niet top. 123 Chocolate heeft nog het meeste pigment.

 

Miss Sporty Pump Up Booster Khol Kajal (€3,49)

Miss Sporty Pump Up Booster Khol Kajal is een dik Khol Kajal oogpotlood waarvan je het puntje eruit moet draaien. Op de verpakking staat dat het een creamy soft Khol eyeliner is. Ik heb de Khol dan ook aangebracht langs mijn wimperrand en met een oogschaduwkwastje wat vervaagd. Ook heb ik de Khol aangebracht op mijn waterlijn.

 

Conclusie Miss Sporty Pump Up Booster Khol Kajal

Ik ben fan van dit dikke Khol potlood. Het pigment vind ik erg goed en het brengt zowel op mijn waterlijn als langs mijn wimperrand goed en gemakkelijk aan. Fijn product!

 

NYC Big Bold False Lash mascara (€4,49)

Als mascara gebruik ik de NYC Big Bold False Lash mascara die ik ook van het PR bureau heb ontvangen. Een uitgebreide review van dit product volgt nog. Maar ik kan nu al snel zeggen dat ik vind dat mijn wimpers mooi worden geaccentueerd.

 

Close-up ooglook

Bij de close-up van mijn ooglook kun je goed zien dat de oogschaduw helaas niet zoveel pigment afgeeft.

 

 

Vervolg producten

Tijd voor de rest van de producten die ik heb gebruikt.

 

Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder

Bij elke make-up look shape ik mijn gezicht een beetje. Voor deze look heb ik daar Miss Sporty Tan Up Your World Bronzing Powder voor gebruikt.

 

Miss Sporty Insta Glow Blusher 002 Radiant Mocha (€3,59)

Als blush gebruik ik de Miss Sporty Insta Glow Blusher 002 Radiant Mocha die ik opgestuurd heb gekregen. In tegenstelling tot de oogschaduw mono’s geeft deze blush wel goed pigment af naar mijn mening. Het is een mooie donkerroze blush die ik vooral voor de winter/herfstmaanden erg mooi vind.

 

Conclusie Miss Sporty Insta Glow Blusher 002 Radiant Mocha

De blush geeft goed pigment af en er zit ook een mooie glans in verwerkt. De naam Glow is goed gekozen. Ik vind dit een fijn product om dagelijks te dragen in de herfst/winter.

 

I Heart Makeup Unicorns Heart

Omdat ik toch nog wat highlighter miste op mijn jukbeenderen heb ik daar de highlighter Unicorns Heart aangebracht.

 

Dior Rouge Dior Brillant 760 Times Square

Bij parfumerie Mooi kocht ik in de sale deze Dior Rouge Dior brillant 760 Times Square lipgloss. Een mooie lipgloss in een mooie kleur met veel pigment. Omdat de ooglook niet zo heel opvallend is, vond ik deze lipgloss mooi bij de look passen. Het vult de kleuren mooi aan.

 

De uiteindelijke look

De uiteindelijke look is op deze manier een mooie combinatie van budget producten met een high-end lipgloss geworden. Ik vind het een fijne look die elke dag gedragen kan worden. Qua producten ben ik vooral fan van de lipgloss van Dior en het khol potlood van Miss Sporty.

Wat vinden jullie van deze FOTD?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*